PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607526}

Oskarżona Amanda Knox

Amanda Knox: Murder on Trial in Italy
2011
6,1 2,7 tys. ocen
6,1 10 1 2701
Oskarżona Amanda Knox
powrót do forum filmu Oskarżona Amanda Knox

Właśnie obejrzałam film jeśli Amanda faktycznie zachowywała się tak jak grajaca aktorka to nie
mieli prawa wsadzac jej do paki co z tego ze sie usmiechala co z tego, ze calowala sie z
chlopakiem ja pierdziele co to ma do rzeczy? Miałam raz sprawe w sądzie czasami są takie
sytuacje z ktorych probujemy uciec i na chwile zapomniec w jakim miejscu lub polozeniu sie
znalezlismy mam tu konkretny przykład siebie. Miałam sprawe w sądzie byłam oskarżona
błahy powód ale był i w pewnym momencie na jakies 5 sekund byłam uśmiechnięta a po
chwili chciało mi się smiac ale sie powstrzymalam dziwnie to musialo wygladac w to nie
watpie. Sad zapytał co mnie bawi ale powiedzialam prawde. Chcialam zapomniec o sprawie
wyobrazilam sobie, ze jestem w całkiem innej sytuacji ze tego nie ma... Tym bardziej jest to dla
mnie smieszne, ze oceniali ja po jej zachowaniu no ku.... bo sie usmiechnela? Zamiast
patrzec na dowod to obserwowali sobie ja i postanowili tak ona bedzie winna zrobie wszytsko
aby poszla za kratki.... bardzo mi szkoda tej laski powinna dostac wysokie odszkodowanie za 4
lata siedzenia jako niewinna bez jaj... to jakies zarty;/

Czytałam duzo na forum opinie szczegolnie jednego forumowicza było w tym duzo prawdy.
Wiecie ile było błedów? 54 błędy proceduralne .... To juz cos znaczy 54! Wyobrazcie to sobie...
Co musieli przezyc... No ok jej zachowanie na komisariacie było dziwne przyznaje ale
naprawde... Po 13 h przesłuchania mozna zwariowac i mowic glupoty... Nie wierze kompletnie
w jej wine. Wspolczuje jej bo ma spierdzielone zycie przez ta sprawe. Masakra...

paati924

Została uniewinniona i podpisała kontrakt z jakimś tam wydawnictwem- za spisanie swoich wspomnień dostanie 4 miliony dolarów, plus będzie się mogła ubiegać o niemałe odszkodowanie za spędzenie 4 lat w więzieniu za niewinność.