PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607526}

Oskarżona Amanda Knox

Amanda Knox: Murder on Trial in Italy
2011
6,1 2,7 tys. ocen
6,1 10 1 2701
Oskarżona Amanda Knox
powrót do forum filmu Oskarżona Amanda Knox

Polecam

ocenił(a) film na 8

Fajny film. Szkoda ze zakonczenie niejasne....

q124

gdzie widziales go?

pjetras92

Zapewne na HBO. Można też znaleźć na torrentach z tego co widziałem.

q124

Co było niejasnego w zakończeniu? Film obrazuje, dość jednak nieudolnie, pierwszy proces, który był przepełniony wieloma błędami(proces). Na końcu pojawia się notka, że podczas śledztwa wykryto ponad 54 poważne błędy w procedurze i śledztwie oraz, że Amanda i Raffaele zostali uniewinnieni podczas apelacji.

ocenił(a) film na 5
q124

zakończenie jest niejasne,bo cała sprawa jest niejasna.Proces owszem był przepełniony błędami,w szczególności przy konserwacji dowodów,ale każdy wie,że sprawcami są Amanda, Raffaele i Gede.Niestety jak to zwykle bywa kto ma dobrego adwokata zawsze się jakoś wyślizgnie sprawiedliwości.Ciekawostką jest ,że obrońcą Amandy była pani adwokat,kóra broniła Andreotti {były premier Włoch} o powiązania z mafią i oczywiście wygrała.Także sami rozumiecie...

bezumbezum

Niestety, nie masz większego pojęcia ani o tej sprawie ani o obronie Amandy Knox.

Knox i Sollecito są niewinni i o tym każdy, kto ma pojęcie o dowodach w tej sprawie, jest przekonany.

ocenił(a) film na 9
kbu_2

brak dowodów nie jest dowodem uniewinniającym.
oczywiście, nikogo bezpodstawnie skazać nie można, ale nie rozumiem tej pewności w Twoich wypowiedziach.

ocenił(a) film na 9
kentakifrajdcziken

okej, zaczęłam czytać ten dłuższy wątek i już bardziej rozumiem ;)

kentakifrajdcziken

Cieszę się. Muszę ostrzec, ze czasami brzmię jak nadęty bufon, ale ja taki już mam styl. :) pozdr.