PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607526}

Oskarżona Amanda Knox

Amanda Knox: Murder on Trial in Italy
2011
6,1 2,7 tys. ocen
6,1 10 1 2701
Oskarżona Amanda Knox
powrót do forum filmu Oskarżona Amanda Knox
januszostrowiec

No właśnie. Kto ci płaci?

tanebo

tanebo poziom irytacji,który we w mnie wywołujesz sprawia,że odechciewa się wypowiadać w tym temacie. Z resztą nie tylko mi. Twoje zaczepki są po prostu gówniarskie. Może czas pogodzić się z tym,że nie każdy ma takie samo zdanie jak Ty. Po to jest forum aby prowadzić dyskusję - najlepiej na poziomie, a nie wykłócać się o każdą pierdołę. Czepiasz się jakbyś nie miał nic lepszego do roboty. Może nie masz, ale zastanów się czy cokolwiek tym osiągasz.

Alia26

Ale to nie są pierdoły. To dyskusja na tematy bardzo ważne. Na temat sprawiedliwości. Dziś Amanda jutro może ty.

Alia26

Poza tym - o jakich zaczepkach mowa? Posługuję się tylko i wyłącznie argumentami. A z drugiej strony otrzymuję następujący przekaz: "powinna wisieć bo zła. A zła jest bo aresztowała ją policja. Zanim ją powieszą niech mi ją dadzą to ją przelecę." Moi drodzy - policja też się myli i to nie policja a sąd wydaje wyrok. Zresztą nie zawsze słuszny. I nie na podstawie urody oskarżonego.

januszostrowiec

Wiemy tyle, że Knox i Sollecito są niewinni i nie ma co do tego żadnych wątpliwości. Wiemy też, że zarowno prokuratorzy, jak i sędziowie nie chcą naprawić swoich błędów, bo wykazałoby to ich ogromną niekompetencję, więc brną w tę niedorzeczność z uporem maniaka.