film sugeruje że Amanda i Rafaelle byli winni jednak ich beztroskie zachowanie mogę usprawiedliwic tym że ciągle byli na haju , zamroczeni szczególnie Amanda .Wydaje mi się ze Meredith mogła miec wroga albo kogoś obraziła np jakiegoś ciemnoskórego który miał na nią chętkę. Dziwi mnie ,ale tego nie podano w w filmie te milionowe odszkodowanie rodziców Meredith i ten wzrok tej matki po wyroku- taka troche straszna ta kobieta, czy ona uwierzyła w ten wyrok czy w rychłe zobaczenie kasy .
Myślę, że nie uwierzyła w zobaczenie kasy, jak to mówisz, bo we Włoszech żaden wyrok nie jest prawomocny dopóki nie przejdzie przez trzy szczeble - proces w sądzie, apelacja i sąd najwyższy. Ta sprawa nadal nie jest zakończona i być może nie ujrzy swojego końca w roku 2012. Prawnicy oceniają, że wyrok sądu najwyższego zapadnie w okolicach grudnia 2012 lub stycznia 2013. Oczywiście niemal wszyscy zgodnie przyznają, że sąd najwyższy utrzyma w mocy wyrok sądu apelacyjnego i uzna Knox i Sollecito za niewinnych morderstwa (co, oczywiście, będzie zgodne z prawdą).