Ja tak samo dodam jak Cage gra to szmira... Ona wiadomo jak się dostała a Cage? ;] Nie wiem dokładnie o czym będzie ale wyjątkowo zobaczę, bo tak to z tym aktorem nie oglądam filmów, ponieważ kilka widziałem i każdy to badziew i czuję, że będzie coś z survivalem lecz pewnie nie za dobrze pokazane...
nie ogladasz z cagem filmow ale ten jednak obejrzysz bo co ?? bo pod rosati bedziesz trzepac:D
Człowieku pindolnij się tam gdzie trzeba, żebyś zmądrzał . A odpowiedź masz trochę wyżej w moim komentarzu ;] yo!
Widziałeś moze Red Rock West albo Oczy weza,czy chociażby Skarb narodów? Naprawde ciekawe filmy dla ktorych warto poświęcić kilka godzin życia i gra w nich nie kto inny jak Cage. Teraz jest moze w dolku swojej kariery,ale i tak go cenie jako aktora.
Indianapolis to pancernik ktory przetransportowal 1sza bombe atomowa. kilka dni pozniej zostal zatopiony przez japonska łódz podwodną . ponad 1000 ocalalych marynarzy bylo kilka dni w wodzie .ze wzgledu na to iz okret przewozil bombe misja byla tajna i nikt prawie nie wiedzial ze zostali zatopieni .pod wieczor 1szego dnia pojawily sie rekiny efekt -zjadly ponad 1200 ludzi w kilka dni . O tym bedzie zapewne ten film
pozdro
Z liczącej 1196 osób załogi ok. 300 zginęło razem z okrętem.
Z pozostałych 900 uratowano ostatecznie 317 marynarzy.
Przyczyną śmierci były ataki rekinów, odwodnienie, hipernatremia oraz hipotermia.
wikipedia
a jednak miałem racje 300 zginelo z okretem , reszta trafila do wody . Z prawie 900 osób z wody wyciagnieto 316 osób .Reszte zezarly rekiny lub utopila sie albo zmarla z braku wody i zywnosci
Co wy chcecie od Rosati?
W komentarzach dużo ludzi się dopie.rdala do niej, a za bardzo nie wiem czemu?
bo ładna i zdolna, próbuje się przebić to trzeba jej do5ierdolić. aa wiadomo 'tatuś' plus lubi dziwnych facetów.
a wystarczy obejrzeć kilka odcinków Pit Bulla żeby się zorientować, że to aktorka z krwi i kości.
albo "Obława" z Dorocińskim, świetna rola. Niestety, reżyser i męskie główne role sugerują c-klasse :D, a sam temat epizod wręcz sekundowy dla Weroniki, ale bardzo sobie życzę mylić się w każdej kwestii