PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32054}

Ostrożnie z dziewczynami

The Sweetest Thing
2002
6,0 29 tys. ocen
6,0 10 1 28778
5,3 6 krytyków
Ostrożnie z dziewczynami
powrót do forum filmu Ostrożnie z dziewczynami

Ukochany film wszystkich kobiet :D Kazda z nas utozsamia sie z ktoras z bohaterek :D

rudaxxxmarta

e.. nieprawda? lepiej mów za siebie a nie za innych.

ocenił(a) film na 9
Candy_Perfume_Girl

Skoro ci sie film nie poidobal to pewnie jestes dziewczyna w typie "bibliotekarki" hahaha. Czyli jedne wielkie nudziarstwo

rudaxxxmarta

skoro nie umiesz czytać to jesteś typem dyslektyczki hahaha. Czyli debilką.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
rudaxxxmarta

Twój nieprzemyślany wpis:
'Najlepsza komedia :D
Ukochany film wszystkich kobiet :D Kazda z nas utozsamia sie z ktoras z bohaterek :D '

napisałam, że to nieprawda i żebyś nie mówła za osoby, których nie znasz.
Nie utożsamiam się z żadną z tych bohaterek a ten film jest jednym z MOICH ulubionych filmów, ale na pewno nie jest ulubionym filmem wszystkich kobiet.

Ile Ty masz lat? 10?

Bo czytając Twoje komenatarze tyle właśnie bym Ci dała.

Następnym razem zastanów się zanim coś napiszesz o ile nie przekracza to Twoich możliwości intelektualnych.

Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 9
Candy_Perfume_Girl

:D hahaha zabawna jestes,pewnie czytalas inne moje posty sadzac po stwierdzeniu "Ile Ty masz lat? 10? ",bo wydaje ci sie ze to na mnie dziala :D badz oryginalna,wymysl cos nowego,bo ten text z wiekiem jest juz NAPRAWDE BARDZO NUDNY.
Nie masz nic ciekawego do powiedzenia ;/
zajmij sie czyms innym niz tylko wkurwianiem ludzi na forach :/
Proponuje szachy,zajma ci duzo czasu i moze odzwyczaisz sie od pisania bezsensownych postow ktore obnazaja twoj niski poziom inteligencji.
Pozdrawiam,i radze sie zastanowic nad bardziej pozytecznym spozytkowaniem czasu

rudaxxxmarta

Nie, nie czytałam Twoich wcześniejszych postów, ale cieszę się, że nie jestem jedyną osobą, która uważa Cię za infantylną :)
Ale z tym, że masz około 10 lat się raczej nie pomyliłam, bo używanie takich słów jak Ty właśnie to potwierdza.
Co do bezsensownych komentarzy to właśnie Ty je piszesz.
Ale skoro to Twoje hobby to ok, nie bedę odbierała Ci przyjemności przeklinania i robienie z siebie dziecka na forum. Mi to zupełnie nie przeszkadza :)

p.s. przed 'i' nie pisze się przecinka :)

ocenił(a) film na 9
Candy_Perfume_Girl

Proponuje zakonczyc ta rozmowe bo nie chce mi sie juz odpisywac na twoje posty....(bleeee) Jestes nudna i tyle.
Nie masz zadnych nowych argumentow,czepiasz sie byle czego ;>
Znajdz sobie faceta dziewczyno,moze to cos pomoze i zajmiesz sie w koncu czyms innym niz usypianie ludzi swoimi pseudo ofensywnymi tekstami :P

rudaxxxmarta

Chcesz zakończyć, bo nie potrafisz znaleźć sensownych argumentów przeciwko mnie? Ok. Nie ma sprawy.

'Nie masz zadnych nowych argumentow,..'
a po co mi nowe? krytkuję to, co źle robisz/piszesz.

'..czepiasz sie byle czego ;> '
no cóż.. skoro masz takie niskie mniemanie o sobie..

'Znajdz sobie faceta'
A co ma facet do całej tej sprawy? Czy naprawdę nie miałaś już do czego się odnieść?

'pseudo ofensywnymi :P'
Chciałaś zabłysnąć inteligencją? Przykro mi. Nie udało się.

Popracuj nad słownictwem, bo jest bardzo ubogie.

Pozdrawiam.
:)

ocenił(a) film na 9
Candy_Perfume_Girl

Do napisania,jak bede sie chciala na kims powyzywac albo poprowadzic durne rozmowy o niczym to dam ci znac.
Z pewnoscia ty takze masz baaardzo wysoki poziom inteligencji skoro w kolko piszesz to samo :D
Smieszna jestes.

rudaxxxmarta

Popracuj nad konstrukcją zdań, bo są niejasne.

'Z pewnoscia ty takze masz baaardzo wysoki poziom inteligencji skoro w kolko piszesz to samo :D '
Przykro mi, że nic nie zrozumiałaś. Ale tego już nic nie zmieni, chyba że Ty sama kiedy trochę dorośniesz.

'Smieszna jestes.'
Nie śmieszna tylko obiektywna. W stosunku co do siebie i do innych.
Tobie też by się to przydało.

Życzę poprawy umiejętności czytania ze zrozumieniem i pisania z użyciem inteligencji i wiedzy (uprzednio nadrobienia jej braków).

Pozdrawiam po raz kolejny.
Może i nieostatni.
:)

Candy_Perfume_Girl

Zaje rozmowa. Niezle sie usmialem ;) fajnie ze ludzie n forum maja takie poczucie humoru;D choc zalozycielka tematu chyba za bardzo niektore rzeczy sobie wziela do siebie i rzeczywiscie moze sie utozsamiac z jedna z bohaterek komedii ;)

Pozdrawiam panie ;)

ocenił(a) film na 9
Amish1188

No a czemu się nie utożsamiać? To super babki były :)

rudaxxxmarta

Fakt, ze Super i w dodatku ekstra poje*ane ;)

ocenił(a) film na 10
Candy_Perfume_Girl

p.s. przed 'i' nie pisze się przecinka :)
można tylko wówczas gdy przed "i" jest wtrącenie;P

Na resztą szkoda słów;]
Bardzo podobają mi się posatcie. Ale obawiam się, że mało która kobieta ma taki tupet ;]

SugarGuitar

no przecież wiem. gdybym miała bawić się w tak dokładne pouczanie, to w Twojej wypowiedzi też bym znalazła błędy. bez przesady..

SugarGuitar

"p.s. przed 'i' nie pisze się przecinka :)
można tylko wówczas gdy przed "i" jest wtrącenie;P"

Otóż to! Ale skoro już o interpunkcji mowa, to przecinek przed "i" stawia się również podczas wymieniania. Lubię i dobre filmy, i ciekawe dyskusje... Dyskusja powyżej średnio ciekawa, ale jako prowokacja ma nawet niezły odzew ;-) W stosunku do filmu pozostanę obojętna, nie poruszył mnie jakoś specjalnie. Ale może to dlatego, że pora późna - obejrzę kiedyś za dnia, może do mnie przemówi ;-)

rudaxxxmarta

Candy nie warto tracić czasu na rozmowy z osobami TEGO pokroju.
Wiesz, są ludzie i taborety. A ta dziewczyna do tych drugich się zalicza.
Możesz pisać wielkimi literami, a ona i tak nie zrozumie.
Żal po prostu żal.

'martaviking' lepiej daj sobie spokój z udzielaniem się na forach, bo jak widzisz nic dobrego z tego nie wychodzi. Obnażasz tylko swoje ubogie wnętrze.

ocenił(a) film na 9
pinacolada_2

Nie rozumiem was,przeciez kazdy lubi sie powyzywac od czasu do czasu :>
Nie ma to jak pojechac kogos za nic!!!
Poprzeklinac i powyzywac sie na kims jest zdrowo.
Polecam wszystkim takie odstresowanie ;>

ocenił(a) film na 10
rudaxxxmarta

uwielbiam ten film, choć nie utożsamiam się z żadną z bohaterek :) całkiem zabawnie czyta się wasze wypowiedzi, sama kilka razy wpadłam w pułapkę "wymieniania uprzejmości" na forum filmweb, ale jedno rozśmieszyło mnie najbardziej- argument, stwierdzenie (jak zwał tak zwał) "wiesz co, śmieszna jesteś" dokładnie to samo napisała mi piętnastolatka kiedy zabrakło jej argumentów.
Buhahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahha
Tak czy siak czczę ten film ;)
"You' re too big to fit in here!"

maja_san_D

popracuj nad sobą dziecko - martuniu. I nie gadaj za innych tylko za siebie!

patrick_42

No więc jeżeli mówisz, że wyzywanie jest zdrowe - ty tępaku, masz schronisko dla psów zamiast domu, chodzisz do miejskiej toalety czyścić ją języczkiem zamiast iść do szkoły, bla, bla, bla (oj poobrażał bym sobie jeszcze ale nie chce mi się marnować klawiatury na tępych ludzi).

ocenił(a) film na 9
patrick_42

hahaha chyba ci nie wyszło,bo zabrzmiało to jak przekomarzanie się pięciolatka.Popracuj trochę nad techniką i jak już ci się będzie wydawało że dajesz radę,to się zgłoś...bo narazie...nie zachwycasz!

rudaxxxmarta

ludzie plują, a ona myśli, że deszcz pada...

ocenił(a) film na 9
Slimaczysko

Myślę,że jesteście nudziarzami :/ Bardzo wam współczuję...jeśli jesteście bardzo nerwowi i wrażliwi to proponuję wizytę u psychiatry,ale takiego lepszego ;) Może przestaniecie w końcu czepiać się ludzi bo - mieliście zły dzień,bo autobus za późno przyjechał,bo Bozia poskąpiła urody itp.

rudaxxxmarta

Litości nad tym dzieckiem ;]

patrick_42

no mowie przeciez, mozna do niej gadac, pluc jej w twarz, obrazac, a ta dalej nic tj. cos tam po swojemu bełkocze... zero inteligencji... =D

rudaxxxmarta

Marto... Głupota nie zwalnia od myślenia, wiesz??????
Pozdrawiam pozostałych:)

Fanka___

Przeczytalem wszystko i zwracam sie do Marty : to nie wszyscy sa durni tylko ty, zastanow sie nad tym bo nie masz pojecia o czym piszesz. Tekst "Jestes smieszna" oznacza ze juz nie masz nic wiecej ciekawego do powiedzenia.

tomczyk69

Tak a propo Candy Perfume Girl nie pisala ciagle tego samego tylko ze ty nie umialas tego zrozumiec wiec pisalas to co ona pisala.

ocenił(a) film na 9
tomczyk69

nooo....i co jeszcze powiesz ciekawego :D haha

ocenił(a) film na 7
rudaxxxmarta

Nie gratuluje, jezeli utozsamiasz sie z ktoras z takich lasek..

ocenił(a) film na 9
CzarnaKrwinka

a ja nie gratuluje tobie że jesteś nudziarzem/nudziarą ;>
Co ci się w tych laskach nie podoba?

ocenił(a) film na 7
rudaxxxmarta

Osobiście... specjalnie "nic nie mam" (jeśli posłużyć się Twoim słownictwem) do tych bohaterek.

Może myślisz, że osoby, które nie utożsamiają się z kimś takim to tylko nudne i/lub pruderyjne dziewczyny, ale to Twoja, subiektywna opinia. Ja myślę, że nie każdy, kto nie sypia z byle kim, jest nudny. I nie każda dziewczyna nie pokazująca całemu światu swoich uroków przez skąpy strój jest pruderyjna.:) Trochę wyobraźni!

ocenił(a) film na 10
rudaxxxmarta

Ten film po prostu bawi do łez. Wystarczy tylko podać te trzy niesamowite nazwiska: Diaz, Applegate, Blair i wszystko jasne:) Tą komedię powinna obejrzeć każda dziewczyna:)

ocenił(a) film na 5
rudaxxxmarta

Skoro ci sie film nie poidobal to pewnie jestes dziewczyna w typie "bibliotekarki" hahaha. Czyli jedne wielkie nudziarstwo

Candy Perfume Girl 2 czerwca 2007 13:14
skoro nie umiesz czytać to jesteś typem dyslektyczki hahaha. Czyli debilką.

brawo dla Candy :) juz dawno sie tak nie usmialam :)

pozostale wypowiedzi tej malolatki niemaja juz sensu!

ocenił(a) film na 3
rudaxxxmarta

1:0 dla "Candy_Perfume_Girl" w pojedynku z "rudaxxxmarta".

Choć wygranej nie pogratuluję, bo muszę przyznać, że walka była nie równa... czytając wypowiedzi drugiej z Was doszedłem do wniosku, że dzieli Was przepaść intelektualna... "Candy_Perfume_Girl" nie powinnaś "bić słabszego" ;)

Wasza "rozmowa" drogie Panie była ciekawsze, śmieszniejsza i, o dziwo, inteligentniejsza od tego dennego (moim zdaniem) filmu, na którym ani razu się nie uśmiechnąłem (o śmiechu nie wspominając).
Zastanawiam się co reprezentują sobą osoby, które film uważają za "dobry" lub lepiej... był na prawdę słaby pod każdym możliwym względem... nudny, nie śmieszny, na niskim poziomie... tak zwane dno.

Pozdrawiam ludzi zapatrzonych w "główne bohaterki" (czyli bandę skretyniałych dziw wykonujących nienaturalne pseudo-śmieszne żarty na najniższym poziomie).

Żenada.

ocenił(a) film na 1
Faworyt

Rudaxxmarto z twoich komentarzy wynika ze jesteś popierdolona ze aż mi cię żal.
ktoś ma swoje zdanie a ty od razu " jesteś nudna w typie biliotekarki"
a ty jestes kurwa w typie jakiegoś nieogarniętego dziecka ;/

ocenił(a) film na 9
gosia1232

Złotko nie przeklinaj, troszkę kultury ;)
Nie robi to na nikim wrażenia.
Ten post jak dla mnie jest już dawno zakończony gdyż nikt do niego nic nowego już nie wniesie.
Jeśli jednak się nudzisz, to serdecznie zapraszam do prywatnej rozmowy, bo mój zasób złośliwego jadu nigdy się nie skończy ;)
Jeśli będziecie brali wszystko zawsze zbyt poważnie, to padniecie na serce po 30 stce :)
A tego byśmy nie chcieli prawda? ;>
Zalecam głęboki oddech a jeśli nie pomoże to własnoręcznie wymierzony siarczysty policzek, to zawsze pomaga tym zbytnio nerwowym.