Ouija: Narodziny zła

Ouija: Origin of Evil
2016
5,5 32 tys. ocen
5,5 10 1 31677
4,5 10 krytyków
Ouija: Narodziny zła
powrót do forum filmu Ouija: Narodziny zła

Ale nikt nie pochwali opętanej dziewczynki, że zrobiła pełną robotę w tym filmie. Zajebiście zagrała i nadała klimat w scenach, a wy głupie Q-ta Fon-y potraficie tylko narzekać i pierdzieć, że "wszystko to już było" i dalszy bełkot. Jemioły, coś wam uświadomię. W waszych filmikach, które tak chwalicie i przeżywacie orgazmy TEŻ JUŻ TO WSZYSTKO BYŁO i TO BYŁO POWIELANE 20 RAZY. Także, czy muzyka czy film to 70% covery i inne wskrzeszanie starych motywów.
Film jest bardzo dobry i klimatyczny, może w kinie się go źle oglądało, ale w domu, zapewniam was, że robi robotę - nawet nie wiem kiedy mi uciekła godzina z tego filmu, tak się idzie wkręcić. Niesłuszne są oceny 5, 6, według mnie najmniej 7, a najwięcej 9. Daję 9tkę (chociaż dałbym 8), ale wy Qta-Fon-y ciągle nieszczęśliwe i zrzędliwe tak zaniżacie ocenę, że to jest aż zniewaga dla tego filmu. Nawet jeśli ma zerżnięte wszystkie motywy z innych horrorów to ma je zerżnięte w prawidłowy sposób i należy się wyższa ocena niż 5/6.

PS. W większości horrorów są śmieszne i irracjonalne sceny, więc to nie jest żaden argument jeśli coś was rozbawiło.