PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=298834}

Państwo młodzi: Chuck i Larry

I Now Pronounce You Chuck and Larry
2007
6,6 42 tys. ocen
6,6 10 1 41852
5,9 8 krytyków
Państwo młodzi: Chuck i Larry
powrót do forum filmu Państwo młodzi: Chuck i Larry

Jestem przerażona czytając niektóre opinie!!!
Jak można porównywać homoseksualizm do pedofilii i zoofilii???
Naprawde zastanówcie sie 2 razy zanim skrzywdzicie innych taką zacofaną i nieprawdziwą opinią!
Homoseksualizm to nie choroba!!!
Przyjmijcie to do wiadomości!!!

Zapraszam na bloga

ocenił(a) film na 10
mabia_2

Gdyby wszyscy mysleli i mowili tak jak ty, a nie gadali glupot i nas obrazali , to bylo by super :)

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
mabia_2

Sama jesteś zacofana, przecież gej nie urodził się kobietą, a lesbijka mężczyzną. Zaczęli się tak zachowywać i stali się nimi w pewnym wieku dojrzewania, gdy w główce cos odjebało pod wpływem pewnych przeżyc wewnętrznych. Jak słyszałem to gdy komuś poprzewraca się w głowie, takiego nie nazywa się pojebem a właśnie chorym, chorym umysłowo.
Geje i lesbijki są chorymi umysłowo, tak samo jak pedofile czy zboczeńcy którym tez coś na pewnym etapie w głowach się poprzekręcało.
Gdy koleś ma 35 lat a drugi 17, to tego starszego mogą nazwać pedofilem i jest bee, a już rok później normalnie można nazwać ich gejami bo młodszy jest pełnoletni i wszystko jest spoko. Toż to parodia. Więc jaką różnicę ty tu widzisz dziewczynko?

deamon82

nie, majac 17 lat mozesz zwiazac sie z kims chcesz i nie jest to pedofilia - w Polsce granica jest 15 lat

wspolczuje ci, juz 25 lat, wnioskujac z nicka i masz dalej ostre nasrane pod czerepem i bez widocznych nadzieji na poprawe

ocenił(a) film na 10
deamon82

Po pierwsze :
Nie kazdy homoseksualista staje sie nim w pewnym wieku, wiekszosc ma to od urodzenia !

Po drugie ja nie uwazam sie za psychicznie chora, wiec koles wyluzuj!

Po trzecie :
Sprawdz w slowniku co znaczy pedofilia a co homoseksualizm , a potem zabieraj glos!

Po czwarte : 17 letni chlopak nie jest dzieckiem !
Jest to nastolatek ktory ma juz jasno sprecyzowane poglady na teat swojej orientacji !

Wiec znim cos napiszesz i bedziesz chcial w idiotyczny sposob zablysnac zasignij wiedzy w odpowiednich zrodlach, bo zamiast sie popisac, skompromitowales sie na calego !

ocenił(a) film na 9
_Mika_a

w takim razie 15 nie 17 i co to zmienia?
mogłobyś podać konkretne argumenty bedące na nie przeciw moim zarzutom?

ocenił(a) film na 10
deamon82

To sa konkretne argumenty !
Wypisalam ci je powyzej!

ocenił(a) film na 9
_Mika_a

W takim razie ty jesteś nieźle zacofana pisząc takie głupoty:

,,Nie kazdy homoseksualista staje sie nim w pewnym wieku, wiekszosc ma to od urodzenia !"
oczywiście, nie myślący racjonalnie bobas myśli o bobasie tej samej płci lub też małe 4-letnie dziecko, nie rozśmieszaj mnie

,,Po drugie ja nie uwazam sie za psychicznie chora, wiec koles wyluzuj!"
ćpuni którym kwas zjarał psyche też się za takich nie uważają, to zauważają ludzie dookoła!!!

,,Sprawdz w slowniku co znaczy pedofilia a co homoseksualizm , a potem zabieraj glos!"
wiem co znaczą , nie musisz mnie oświecać

,,Jest to nastolatek ktory ma juz jasno sprecyzowane poglady na teat swojej orientacji !"
nie znaczy że jego rodzice nie mogliby starszego od niego pana oskarżyć o pedofilię

więc podaj coś konkretniejszego

ocenił(a) film na 10
deamon82

hmmm mądrze gadasz :P jak widać niedaleko pada gej od koprofila...
w końcu i jeden i drugi jest poniekąd związany emocjonalnie z odbytem!! tak więc smacznego wam życzę... ale naprawdę no żal mi was... i w sumie lepiej trzymajcie się tylko swoich wtedy na pewno w końcu wyginie wasz odłam :P bo jak niby mielibyście coś dziedziczyć... po homo-tacie albo mamusi :P no prawda w oczy kole prawda? i kto tu ma fiu bździu w główce? ja tez chętnie bym usłyszał jakieś mocne argumenty :D... ale takie żeby mnie zwaliły z nóg... z nóg podkreślam że że walić wy umiecie to ja wierze na słowo:P... wy wałkonie i wałechtachy :P

deamon82

Kolejny śmieć z ciebie... Nie chce mi się już rozmawiać o tkaich jak ty bo argumentów mam dużo (wejdź na inny temat nazwany homoseksualizm to choroba czy jakoś tak i poczytauj tma moje wypowiedzi o takich jak ty). Nie będę już się wysilał i pisał po raz setny że ktoś taki jak ty to zwykły śmieć albo pedał udający że homo nie jest bo mi się nie chce już.

Aczkolwiek zwróciłem uwagę na jedną twoją wypowiedź.

"oczywiście, nie myślący racjonalnie bobas myśli o bobasie tej samej płci lub też małe 4-letnie dziecko, nie rozśmieszaj mnie "

Taaak a małe dziecko hetero też leci dymać małe dziewczynki... Dźwięk krwi kapiącej na posadzkę z wydłubywanych żywcem oczodołów ludzi takich jak ty sprawiałby mi niemałą przyjemnośc...

ocenił(a) film na 10
_Mika_a

po pierwsze wypowiadaj sie za siebie :D bo nie wiesz co mają w głowie inne geje i lesby :P chyba ze jesteś wielką mamą-lesbą :P i karmisz swoje kochane dzieci... no tak... takie przyszywane bo jako ten odchyl... nigdy swoich mieć nie będziesz :D i dobrze bo jeszcze by się coś odziedziczyło... bo w sumie to nie jestem pewien z czym sie to przenosi może i droga kropelkową... no ja nie mówię o izolatce dla ludzi ale... dla takich zachowań owszem trzeba by to odizolować od NORMALNEGO świata gdzie panuje miłość między kobietą a mężczyzną... :P

ocenił(a) film na 7
deamon82

Właśnie przeczytałem cały wątek, Wniosek!!! Kiedyś ktoś powiedział "mądry człowiek wie, co mówi, głupi mówi, co wie" demon82 ty należysz do tych drugich! Żenada.

ocenił(a) film na 9
mabia_2

A jeszcze odnośnie tematu - pytasz który to wiek? móiwsz o zacofaniu, a co w homoseksualiźmie takie nowoczesnego. Pytam się? przeciez o gejach i lesbijkach głośno było już w Starożytnej Grecji.

deamon82

W temacie nie chodzi o to od kiedy isnieje homoseksualizm( bo pewnie od początku istnienia człowieka), ale o tolerancji w XXI wieku odnośnie gejów i lesbijek, która w Polsce jest bardzo znikoma.
Szkoda że sam tego nie zrozumiałeś...

PS. Homoseksualizm to choroba psychiczna...?
Twoja opinia byłaby całkiem śmieszna gdyby nie tak tragicznie zacofana

ocenił(a) film na 9
mabia_2

Więc co nowoczesnego w akceptacji homoseksualizmu widzisz? podaj argumenty
Zacofane to jest 25% tego kraju, które jeszzce chodzi do kościoła, i wierzy w takie rzeczy jak piekło i niebo, a najbardziej mohery. Może jak tak mówisz że akceptacja jest czymś nowoczesnym, to bądżmy nowocześni i zaakceptujmy odrazu moherowe berety może. Nie rożśmieszaj mnie z tym zacofaniem z tego względu że nie jestem zwolennikiem gejów i lesbijek, bo mówisz jak Kaczka, kto nie z nami ten przeciwko nam.

ocenił(a) film na 10
deamon82

Czlowieku czy ty wszystkich i za wszystko musisz tepic?
Teraz nagle przeszkadza ci ze ludzie do kosciola chodza ? :|

ocenił(a) film na 9
_Mika_a

wszystkich nie, ale właśnie tych naprawdę zacofanych i tych którzy powinni żyć w swoim otoczeniu

ocenił(a) film na 10
deamon82

Czlowieku!
To Ci ktorzy chodza do kosciola sa zacofani ???????? :|

ocenił(a) film na 9
_Mika_a

tak, to jest typowo średniowieczne zachowanie, kościół może istnieć jako miejsce szacunku dla zmarłych a nie wtej postaci jakiej widzimy, gdzie po mszy pingwiny jeżdżą mercedesami

ocenił(a) film na 10
deamon82

A czy to wina wiernych?
Moze powiesz mi ze to ze Rydzyk jezdzi Audica to ich wina ?

ocenił(a) film na 9
_Mika_a

a niby czyja, kto daje pieniądze na kościół jak nie zacofani wierni i kto wysyła hajs na konto Tadeusza jak nie mohery? może ateiści, co?

ocenił(a) film na 10
deamon82

Ale mi chodzilo o to ze to nie wina ludzi ze kosciol taki jest, nie wina ludzi ze Rydzyk jest taki porypany i zalezy mu tylko na kasie :/

ocenił(a) film na 9
_Mika_a

ale są zacofani jeśli nadal ufają takiej instytucji jaką jest kościół, pomodlić to mogą się w domu

ocenił(a) film na 10
deamon82

A wlasnie ze nie sa zacofani!
Wiec nie oceniaj wszystkich jedna miara.

U mnie jest ksiadz ktory rozdaje ludziom potrzebujacym kase a nie kupuje sobie aut.
I co teraz powiesz ?
Sa zacofani bo pomagaja biednym?
Przeciez to jest chore z tym twoim zacofaniem :|

ocenił(a) film na 9
_Mika_a

1.No to tylko brawa za takiego księdza, ale gdzie on mieszka i jaki ma samochód?
2.W takim razie jeśli pieniądze idą u was na szczytny cel, to zacofaniem pozostaje tak czy inaczej wiara w Boga.

ocenił(a) film na 10
deamon82

Skoda Fabia.

I juz nie prowadze zToba dyskusji bo widze ze na sile szukasz dziury w calym.
Najpierw mowisz ze kosciol jest zacofany, potem wiara w Boga a jutro napiszesz ze ogladanie filmow jest zacofane :|

Zalosne!

ocenił(a) film na 9
_Mika_a

mogłobyś zacytować gdzie napisałem że Kościół jest zacofany?
bo piszesz pierdoły i nie czytasz miedzy wierszami, cały czas pisalem że zacofani są ludzie wierzący w takie rzeczy jak niebo, piekło, bóg i chodzący z tego względu do Kościoła...
widać trudno rozumujesz

ocenił(a) film na 2
deamon82

"ale są zacofani jeśli nadal ufają takiej instytucji jaką jest kościół, pomodlić to mogą się w domu"
"zacofaniem pozostaje tak czy inaczej wiara w Boga"
Ale bzdury...
Ateizm zapewne według ciebie jest postępowy... To jest wiara. Wierzysz lub nie. Ale zacofanie? głupota.

ocenił(a) film na 9
GodFella

Zacofaniem jest wiara w Boga itp., a nie dowolna wiara. Ja wierze w to co zostalo dowiedzione poprzez naukę. Jeśli wierzysz w mitologię, biblie itp. to tylko poywierdzasz brak rozsądnego myślenia i zacofanie umysłowe.

ocenił(a) film na 10
deamon82

Chlopie ty przystopuj bo w tej chwili obrazasz wszystkich ktorzy wierza w Boga, Allaha itd.
To ze ty jestes niewierzacy, ma oznaczac ze jestes wybitnym geniuszem , a reszta to niedorozwoje?

Wiara w Boga nie jest zacofaniem i nigdy nie byla!
Masz pretensje do wszystkiego, a teraz na Boga przeszles :|
Zal mi Ciebie ....

ocenił(a) film na 9
_Mika_a

,,przeszles"
i wszytsko jasne, Mika a, żal mi z powodu inteligencji homoseksualistów, bo w drugim temacie jeden też niezłe głupoty odnośnie przeludnienia wypisuje

ocenił(a) film na 10
deamon82

No i ?
To ze pod wplywem emocji zle napisalam, daje ci prawo do oceniania mojej inteligencji ??????
Bardziej idiotycznego tekstu nie slyszalam.
A tamten kolega co pisze o przeludnieniu nie jest homo.

ocenił(a) film na 2
deamon82

Nie zostało też dowiedzione, że Bóg nie istnieje. Czyli z naukowego punktu widzenia opcja jest możliwa. Kiedyś nie można było znaleźć dowodu na to, że podróż w kosmos jest możliwa, albo że ziemia jest okrągła. Jednak w wierze, jak sama nazwa wskazuje, nie chodzi o dowodzenie, ale o wierzenie właśnie. Wierzysz lub nie. Jeśli tego nie łapiesz i myślisz, że wiara to zacofanie i brak rozsądnego myślenia, to z czystym sumieniem można stwierdzić, że jesteś idiotą...

ocenił(a) film na 9
GodFella

Nikomu nie zabraniam wiary. Niech sobie wierzą, ale to jest zacofanie, bo wprowadzono to kiedy ludziom można bylo wciskać każdy kit, a oni to łapali. w ten sposób zawsze żądzili kapłani, którzy u swego boku mieli jeszcze uczonych, którzy za pomoc mieli dostojne życie, m.in. przy zaćmieniach Slońca gdy straszono ciemnotę że to koniec Świata. Jeśli wierzysz w istnienie Boga to już twoja sprawa, ale jeśli w rzeczy które są opisane w Biblii, to już lekka przesada. Niestety nie przekonasz się jak bardzo się zawiodłeś, bo wraz z śmiercią przestaniesz istnieć. Nie porównuj więc odkryć astronomicznych do Boga, bo wszystko co niby robił wciskano kiedyś tępocie, czemu dziś nie pomoże swojemu narodowi wybranemu w wojnie na Bliskim Wschodzie, czemu dziś nie ma żadnych proroków i żaden sługa nie ma przywilejów od Boga i nie dzieją się cuda? bo dziś już nie starożytność i nie średniowiecze, ale jak się posłucha niektórych to trudno mi w to uwierzyć.

ocenił(a) film na 2
deamon82

"Niestety nie przekonasz się jak bardzo się zawiodłeś, bo wraz z śmiercią przestaniesz istnieć."
To też zapewne jest udowodnione naukowo. Jeśli nie przestaniemy istnieć, to się nieźle przejedziesz...

ocenił(a) film na 9
GodFella

Przejedziesz się ale do kostnicy i na cmentarz, lecz nie będziesz juz tego świadom, gdyż odejdziesz wraz z końcem funkcjonowania organów. Dusza nie istnieje a twoje cialo zjedza robaki, więc niewiem o jakim nieprzestaniu istnienia ględzisz.

ocenił(a) film na 2
deamon82

I o to właśnie chodzi - nie wiesz.

ocenił(a) film na 10
GodFella

Bardzo trafne podsumowanie tego osobnika ;)
Bo on duzo gada a prawda jest taka z nie wie nic .....

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
deamon82

No tak .....
Wypowiada sie ten , ktory umarl i wie ze dusza nie istnieje a cialo jedza robaki ....

Ty chyba nie jestes swiadom co teraz wypisujesz.......

No coz ........
niektorzy chca zablysnac, wypisujac co sciagna z neta albo podsluchaja
od innych a jak co do czego przyjdzie to nawet nie umieja sensownie rozmawiac i podac mocnych argumentow tylko udaja Greka ......

Ty z pewnoscia do takowych osob nalezysz......

ocenił(a) film na 6
_Mika_a

Widzę, że ateizm jak i homoseksualizm robi się "trendy". Jak chcecie się wypowiadać na jakiś temat to bądźcie pewni, że jesteście w temacie. Pozdrawiam

deamon82

ateizm? oki. Ale mówienie, że homoseksualizm to choroba psychiczna to ostre przeginanie. Po prostu orientacji nie da sie zmienić. Każdy niech kocha jak chce, jeśli to nie przeszkadza innym. A myśle że płeć to nie jest taki problem.

ocenił(a) film na 9
Marq

,,Po prostu orientacji nie da sie zmienić"
nie masz jej od narodzin, lecz nabywasz ją w pewnym wieku po pewnych obserwacjach świata zewnętrznego

,,Każdy niech kocha jak chce"
milość do dzieci uważa się za pedofilię i zboczenie seksualne, tak samo powinno być z homoseksualizmem

deamon82

Czegos Ty sie naczytal? Skoncz juz pieprzyc glupoty, bo jeszcze ktos w to uwierzy. W swiecie naukowym nie ma ostatecznego stanowiska co do orientacji, jednakze najprawdopodbniej glownymi czynnikami determinujacymi sa geny, hormony i wplyw srodowiska zewnetrznego, z tym ze to ostatnie zazwyczaj prowadzi do dewiacji i chorob, np. pedofilii czy seksoholizmu. Za homoseksualizm natomiast najpewniej odpowiedzialne sa geny, choc spekulacje na ten temat trwaja do dzis. Istnieje tez teoria gloszaca, ze kazdy czlowiek rodzi sie biseksualny (biseksualizm jest szalenie popularny w swiecie zwierzat - przyklad naszych kochanych psow, ktore "ruchaja co popadnie" jest tego najlepszym zobrazowaniem), natomiast czynniki zewnetrzne, glownie kulturowe, "dostrajaja" nasza orientacje do danego wzorca. W swiecie przyrody homoseksualizm nie moze byc wynikiem "obserwacji" - za przyklad wez sobie homoseksualne muchy (tak - male, czarne, bzyczace owady). Myslisz, ze mucha zmienia orientacje pod wplywem jakiejs traumy psychologicznej tudziez doglebnej analizy otaczajacego jej swiata? Nie. To kwestia czysto genetyczna. I tak samo najpewniej dzieje sie u ludzmi.

c.b.d.o.

Rafal_38

Poza tym, skoro jestes taki fan swiata nauki to powinienes wiedziec, ze homoseksualizm nie jest uznawany za chorobe psychiczna. Homoseksualizm jest ORIENTACJA - rozumiesz to pojecie? Ach, oczywiscie ze nie..

ocenił(a) film na 9
Rafal_38

powinniśmy iść do przodu a nie cofać się do zahcowań zwierzęcych,
jeśli porównujesz sie do zwierząt to...

ocenił(a) film na 9
deamon82

1.orientacja to umiejętność rozpoznawania określonych miejsc i kierunków w terenie i jestem w tym bardzo dobry bo kończę wydział z rtym związany.
2.moja orientacja (także preferencje seksualne) jest jak najbardziej w porządku.

deamon82

to?...

deamon82

super (hahaha) - a merytorycznie potrafisz?

ocenił(a) film na 10
deamon82

zahcowań

I co ?
Ty tez zle napisales ....
I mam przez to Cie obrazac i oceniac Twoja inteligencje ?

ocenił(a) film na 9
_Mika_a

To jest błąd spowodowany szybkim pisaniem na klawiaturze, a nie wiejską mową lub brakiem znajomości odmiany, ,,poszłem" buahahahaha

ocenił(a) film na 10
deamon82

Wiesz co chlopie.
To ty sie zachowujesz jak wiesniak i w dodatku nie czytasz tego co pisze,
albo nie chcesz widziec ...

Ile ty masz lat ?
15 ?