Bardzo dobre kino akcji. Nie słuchajcie tych krzykaczy, że tandeta, że nie da się oglądać. Nie jest on wcale gorszy od tego filmu z Arnoldem, choć opowiada on zupełnie inną historię.
Też mi odradzali, ale faktycznie fajnie się oglądało. Kreacje świata rewelacja, porządne efekty, niezłe pomysły. Mi się podobało :)
Mnie też się podobał, fajne kino akcji, żonka była dobra haha. Wizja świata przypadła mi do gustu, trochę zmarnowany potencjał Matthias'a myślałam, że odegra większą rolę. Film był takim odpowiednikiem tożsamości Bourna w wersji Sci-Fi.
Do końca nie wiadomo czy to rzeczywistość czy iluzja, dla mnie zakończenie otwarte.
Dokładnie, inna historia. Mi też film bardzo się podobał. Dobre kino akcji, ludzie marudzą, bo mieli konkretne wygórowane oczekiwania wobec filmu (trochę jak z nowym Bondem, jako fan serii jestem strasznie rozczarowany kiepskim Bondem - chociaz swietnym filmem akcji), ja się spodziewałem dobrego kina akcji i tak było. Nic więcej nic mniej, film polecam na wieczory po ciezkiej pracy, żeby sobie odpocząć i pobawić.