PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537275}

Pamięć absolutna

Total Recall
2012
6,4 96 tys. ocen
6,4 10 1 95577
5,0 22 krytyków
Pamięć absolutna
powrót do forum filmu Pamięć absolutna

Film jest dla tych, którzy lubią science-fiction, w niej klimat przyszłości. Scenariusz naprawdę bardzo dobry, choć fabuła mogła być lepsza. Niesamowite efekty specjalne, cały film tylko akcja czyli walka o przetrwanie. Byłem w kinie IMAX, po prostu byłem pod wielkim wrażeniem! Naprawdę warto iść do kina to nie pożałujecie.

Willie

Film faktycznie świetny. Sceny akcji bardzo dobrze zrobione.

ocenił(a) film na 9
Jezus_drugi

Potwierdzam. Film fenomenalny. Naprawdę warto. Również byłem w kinie i nie żałuję

użytkownik usunięty
Willie

bez wątpienia dobre sci-fi. Co prawda jest kilka naiwnych błędów(wyjście ze Zjazdu podczas podróży z niewyobrażalną prędkością) ale sam film jest naprawdę odjazdowy - zarówno w efektach specjalnych, jak i scenariuszu.

ocenił(a) film na 5
Willie

Absolutnie się nie zgadzam film totalnie naiwny, liczyłem na jakiś konkretny re-make klasyka jednak się zawiodłem. Pomimo wartkiej akcji i ogólnie dobrego wykonania kompletnie to do mnie nie przemawia. Oceniam na 5

ocenił(a) film na 6
Willie

A jak to się ma do oryginalnej "Pamięci absolutnej"? Z reguły remake są słabsze

użytkownik usunięty
cysiek63

Jeśli z reguły remake są słabsze, to ta nowa Pamięć Absolutna jest kure**** słabsza. Dawno takiego padła nie oglądałem. Wersje z 1990 to mistrzostwo, tutaj poza efektami nic nie przyciągnęło mojej uwagi. 5/10 za trzy cycki które jedynie im się udało przenieść z oryginału.

ocenił(a) film na 5
Willie

"Scenariusz naprawdę bardzo dobry, choć fabuła mogła być lepsza. "

10latek?

ocenił(a) film na 3
Willie

"Scenariusz naprawdę bardzo dobry, choć fabuła mogła być lepsza. "

Fabula wynika ze scenariusza, no chyba, ze nie rozumiesz pojec, ktorych uzywasz.

Film nie jest adresowany do prawdziwych milosnikow sf, bo ci, po przeczytaniu setek ksiazek z tego gatunku i po obejrzeniu wielu filmow oczekuja czegos co ma jakikolwiek sens.