PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=690477}
4,8 19 tys. ocen
4,8 10 1 18818
4,4 16 krytyków
Pani z przedszkola
powrót do forum filmu Pani z przedszkola

"Nietykalni", "Vinci"....to są komedie..wybrałyśmy z przyjaciółką ten film z nadzieją podtrzymania humoru, tymczasem niecierpliwie oczekiwałyśmy zakończenia, podobnie jak cała sala widzów. Komentarze były niezbyt optymistyczne: szkoda pieniędzy, dno, czekałem aż się skończy..był po prostu nuuudny, nic interesującego. Owszem, zgadzam się z opinią MRTMM, dobra gra aktorska, szczególnie uroczego małego 'ja' i ciekawe kadry. Jednakże wolałabym przeznaczyć te pieniądze na przewidywalną polską komedię romantyczną, która nic nowego nie wniesie do mojego życia...

ocenił(a) film na 2
werobis12

szkoda, ze nie wiedzialem o tym wczesniej bo teraz siedze w kinie i sie nudze jak mops. Szkoda czasu i kasy :/

loko09

miejcie pretensje do rodziców, że Was nie zrobili przed 1990 :) Byście kumały konwencję i humor w filmie. Film bardzo dobry. Musiałem znowu dac maxa, bo gimbusy zaniżają oceny na filmwebie. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 2
MackuPicku

No super! Akurat mnie zrobili przed 1990.
Kumam konwencję filmu. Chciałem zaznaczyć tylko, że według mnie film nudził. Większość osób na sali kinowej była tego samego zdania. Nie mogła doczekać się końca. Po wyjściu zarówno starsi ludzie jak i młodsi (gimbusów nie było) narzekali, że stracili czas i pieniążki.

loko09

Piąteczka!

ocenił(a) film na 3
MackuPicku

No ja urodziłem się jeszcze przed 1980 i jedno mogę powiedzieć o tym filmie - gniot, dno, beznadzieja!

cyfrowy_baron

No ja mogę powiedzieć, że mam zupełnie inne zdanie ;) Poza tym gimnazja też były przed 1980 ;) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
MackuPicku

Nie było gimnazjów przed 1980. Były tylko szkoły podstawowe ośmioklasowe. Jesteś niedouczony i dlatego podobają ci się takie gnioty. Wiadomo: mały rozum - małe wymagania.

ocenił(a) film na 5
werobis12

kto wogole nazwał ten film komedia???? byl koszmarny jedynie za pare smiesznych tekstów dałam 5

ocenił(a) film na 5
gadzinka__2

zgadzam się, to nie była komedia a tragifarsa. Ale komedia pewnie lepiej się sprzedaje marketingowo.