Oglądałem w kinie, przed innym filmem Disneya i muszę powiedzieć, że zostałem bardzo miło
zaskoczony. Nie spodziewałem się, że Disney potrafi robić tak genialne kreskówki. Nie jest to
może arcydzieło, ale na pewno coś wartego obejrzenia.
Ja znalazłam na YouTube, co prawda zgrywane w kinie i słabej jakości, ale można uzupełnić przed Oscarami: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4GoppD5x2Qk
Dzięki :) Pomysł wyjściowy jakby trochę inspirowany australijską krótkometrażówką "Signs".
W swoim gatunku to chyba jest arcydzieło. Ma tyle czaru, że możnaby ze trzy komedie romantyczne obdzielić :-D
arcydzieło na pewno nie, pomysł nawet nie jest oryginalny, bo wydaje się podróbką Signs (znacznie lepsze), aczkolwiek realizacja udana
E tam podróbką. Zapewne tylko punkt wyjścia podobny. Zresztą urocza fabuła tu nie jest najważniejsza, mnie porwał nastrój. I muzyka ;)
jeśli ktoś ponownie natknął się na ten film, to link mile widziany ... z góry dzięki!
Kocham oryginalne rysowane produkcje Disneya!!!! Wolę zdecydowanie takie rysunkowe niż komputerowe :) animacja przeurocza - też nie mogłam się napatrzeć :)