Wyobrażaliście sobie tak Margo? Ja nie, dlatego czuję się trochę rozczarowana. Nie byłoby tak źle,
gdyby Cara przytyła, bo teraz jest za chuda, w końcu Margo była przy kości.
Mam nadzieję. W sumie Gusa i Hazel w GNW również wyobrażałam sobie inaczej, a oboje moim zdaniem świetnie zagrali.
Shailene była faktycznie świetna, ale Ansel czasami wyglądał jak nieporadny chłopiec, który próbuje przeskoczyć kilka lat na siłę.
Ogólnie nie wydaje mi się żeby Shailene zagrała "świetnie", nie przypominam sobie uśmiechniętej od ucha do ucha Hazel w książce, ze względu na jej początkowe nastawienie na świat. A co do Cary, to nie jestem przekonana, czy jest to dobry wybór.
Też czuję się zawiedziona, nie znam jej za bardzo, ale nie pasuje mi na Margo ;/
Nwm jakoś do Shailene i Ansela, byłam od początku dobrze nastawiona, a teraz jakoś nie wyobrażam sobie jak ona to zagra :c
Przynajmniej Isaack jest fajny :D
Mi się wydaje, że Cara będzie wyglądać na dużo starszą od Nat'a w tym filmie.. No chyba, że ją jakoś wystylizują czy coś.
jestem w szoku ;o nie wiedziałam, że Cara ma jakieś zdolności aktorskie... no cóż, zobaczymy jak to wyjdzie
Nie żeby coś ale od 2 lat jestem fanką Cary ale uwielbiam czytać i przeczytałam wszystko od Johna Greena . Kiedy to czytałam tak właśnie sobie wyobrażałam Margo może dlatego że to moja ulubiona postac publiczna . Myślę że da radę poza tym Margo wcale nie była przy kości tylko Lacey starała się zaszczepić w Margo kompleksy . Pozdrawiam :) Poza tym ma tak niesamowitą twarz że naprawdę pasuje wizualnie do takiej szalonej i nieodpowiedzialnej bohaterki.
Wygrałaś ;) przeczytałam drugi raz. Macie racje:) ale to nie zmienia faktu że podoba mi się to że Cara tam zagra
Dla mnie ona jest idealna. Właśnie taka jaka była Margo. Ale macie racje gdyby przytyła trochę to by było lepiej. Margo gruba nie była ale miała widoczne kobiece kształty. Według mnie znacznie gorzej dobrany jest Quentin. Dla mnie Papierowe miasta to najlepsza książka Greena z z niecierpliwością czekam na film. Jestem bardzo ciekawa kogo wybiorą na Lacey, Beccę i Angelę. Szczególnie Lacey. O Bena i Radara jestem spokojna. Wybiorą jakiegoś nie brzydkiego, nie super przystojnego chłopaka i będzie ok.
Prawdę mówiąc ja też całkowicie inaczej wyobrażałam sobie Margo, ale uwielbiam Carę i mam nadzieję, że charakteryzatorzy nie zawiodą.
Jestem zaskoczona. Zupełnie inaczej wyobrażałam sobie Margo. To miała być taka swoja dziewczyna, a Cara niestety taka nie jest.
Tylko że ona chyba właśnie tez jakoś dużo nie może przytyć bo w końcu jest modelką i wątpię by z tego rezygnowała dla filmu ;_;
Polecam vloga Johna Greena i jego tumblera,gdzie wyjasnia ,ze filmy to nie ekranizacja ksiazki tylko film na jej podstawie,wiec nie bedzie to dokladnie o samo. Trzeba sie z tym pogodzic,po za tym rownie dobrze mozna to wyjasnic na przykladzie TFIOS gdzie Isaac nie ma blond wlosow,Gus nie ma niebieskich oczu,a Hazek jest niezgodna... vlogbrothers <- ogladajcie i przestancie jatrzyc i narzekac.
John mówił, że Cara go powaliła na kastingu. Powiedział, że idealnie rozumie postać Margo. Wydaje mi się to ważniejsze niż fakt, że nie pasuje wyglądem do niej, bo to nie o to chodzi w tym filmie.