PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=719148}

Papierowe miasta

Paper Towns
2015
6,1 66 tys. ocen
6,1 10 1 65609
5,1 16 krytyków
Papierowe miasta
powrót do forum filmu Papierowe miasta

Wyobrażaliście sobie tak Margo? Ja nie, dlatego czuję się trochę rozczarowana. Nie byłoby tak źle,
gdyby Cara przytyła, bo teraz jest za chuda, w końcu Margo była przy kości.

Angel14_2

Mi w ogóle jej osoba jakoś nie pasuje do Margo.

Angel14_2

Zupełnie inaczej ją sobie wyobrażałam, ale kto wie? Może okaże się zaskoczeniem...

failly

Mam nadzieję. W sumie Gusa i Hazel w GNW również wyobrażałam sobie inaczej, a oboje moim zdaniem świetnie zagrali.

Angel14_2

Shailene była faktycznie świetna, ale Ansel czasami wyglądał jak nieporadny chłopiec, który próbuje przeskoczyć kilka lat na siłę.

failly

Ogólnie nie wydaje mi się żeby Shailene zagrała "świetnie", nie przypominam sobie uśmiechniętej od ucha do ucha Hazel w książce, ze względu na jej początkowe nastawienie na świat. A co do Cary, to nie jestem przekonana, czy jest to dobry wybór.

Angel14_2

*Delavingne przepraszam za błąd, pisałam na szybko.

ocenił(a) film na 10
Angel14_2

*Delevingne

Angel14_2

Też czuję się zawiedziona, nie znam jej za bardzo, ale nie pasuje mi na Margo ;/
Nwm jakoś do Shailene i Ansela, byłam od początku dobrze nastawiona, a teraz jakoś nie wyobrażam sobie jak ona to zagra :c
Przynajmniej Isaack jest fajny :D

ocenił(a) film na 7
Angel14_2

Mi się wydaje, że Cara będzie wyglądać na dużo starszą od Nat'a w tym filmie.. No chyba, że ją jakoś wystylizują czy coś.

ocenił(a) film na 7
Angel14_2

jestem w szoku ;o nie wiedziałam, że Cara ma jakieś zdolności aktorskie... no cóż, zobaczymy jak to wyjdzie

aaxx

Ja też nie wiedziałam, dlatego mam nadzieję, że nie zniszczy kompletnie tej roli.

ocenił(a) film na 7
Angel14_2

Nie żeby coś ale od 2 lat jestem fanką Cary ale uwielbiam czytać i przeczytałam wszystko od Johna Greena . Kiedy to czytałam tak właśnie sobie wyobrażałam Margo może dlatego że to moja ulubiona postac publiczna . Myślę że da radę poza tym Margo wcale nie była przy kości tylko Lacey starała się zaszczepić w Margo kompleksy . Pozdrawiam :) Poza tym ma tak niesamowitą twarz że naprawdę pasuje wizualnie do takiej szalonej i nieodpowiedzialnej bohaterki.

ocenił(a) film na 8
Asia_45_fw

Miała troche ciałka, bo Q mowil o jej pelnych ksztaltach

ocenił(a) film na 7
majorek2525

Wygrałaś ;) przeczytałam drugi raz. Macie racje:) ale to nie zmienia faktu że podoba mi się to że Cara tam zagra

ocenił(a) film na 5
Angel14_2

Ona niesamowicie mnie irytuje, więc jeśli dam radę obejrzeć film to będzie cud.

Angel14_2

Dla mnie ona jest idealna. Właśnie taka jaka była Margo. Ale macie racje gdyby przytyła trochę to by było lepiej. Margo gruba nie była ale miała widoczne kobiece kształty. Według mnie znacznie gorzej dobrany jest Quentin. Dla mnie Papierowe miasta to najlepsza książka Greena z z niecierpliwością czekam na film. Jestem bardzo ciekawa kogo wybiorą na Lacey, Beccę i Angelę. Szczególnie Lacey. O Bena i Radara jestem spokojna. Wybiorą jakiegoś nie brzydkiego, nie super przystojnego chłopaka i będzie ok.

ocenił(a) film na 6
Angel14_2

Prawdę mówiąc ja też całkowicie inaczej wyobrażałam sobie Margo, ale uwielbiam Carę i mam nadzieję, że charakteryzatorzy nie zawiodą.

ocenił(a) film na 6
Angel14_2

Jestem zaskoczona. Zupełnie inaczej wyobrażałam sobie Margo. To miała być taka swoja dziewczyna, a Cara niestety taka nie jest.

ziaba933

http://www.imdb.com/title/tt3622592/ tu mamy cała obsadę

beatka_jang

Teraz tylko możemy czekać na film i zobaczymy czy młodzi poradzą sobie z rolami

ocenił(a) film na 5
Angel14_2

Tylko że ona chyba właśnie tez jakoś dużo nie może przytyć bo w końcu jest modelką i wątpię by z tego rezygnowała dla filmu ;_;

ocenił(a) film na 5
Angel14_2

Tylko nie ona ;_; niech modelka nie pcha się do aktorstwa!!!

Angel14_2

Polecam vloga Johna Greena i jego tumblera,gdzie wyjasnia ,ze filmy to nie ekranizacja ksiazki tylko film na jej podstawie,wiec nie bedzie to dokladnie o samo. Trzeba sie z tym pogodzic,po za tym rownie dobrze mozna to wyjasnic na przykladzie TFIOS gdzie Isaac nie ma blond wlosow,Gus nie ma niebieskich oczu,a Hazek jest niezgodna... vlogbrothers <- ogladajcie i przestancie jatrzyc i narzekac.

Angel14_2

Przecież ona nie jest aktorką :/

ocenił(a) film na 9
Angel14_2

John mówił, że Cara go powaliła na kastingu. Powiedział, że idealnie rozumie postać Margo. Wydaje mi się to ważniejsze niż fakt, że nie pasuje wyglądem do niej, bo to nie o to chodzi w tym filmie.

ocenił(a) film na 5
Angel14_2

mam nadzieję, że nie zawiedzie!

Angel14_2

Margo jak Margo, mi kompletnie Q nie pasuje...