PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=719148}

Papierowe miasta

Paper Towns
2015
6,1 66 tys. ocen
6,1 10 1 65609
5,1 16 krytyków
Papierowe miasta
powrót do forum filmu Papierowe miasta

Totalne dno. Na dodatek jest to film dla nastolatków.

szymonliwo

no coś takiego, film o grupie nastolatków jest dla ... nastolatków ;)

_j_w_

dla mnie to jest wadą tego filmu aczkolwiek drugorzędną. Przede wszystkim ten film to kaszana.

szymonliwo

Film dla nastolatków to coś złego?

BozekVooDoo

dla mnie tak

szymonliwo

A przed seansem opisu filmu przeczytać nie można? Jak dla Ciebie filmy dla nastolatków są złe to po co oglądałeś? Panie "dorosły" też kiedyś byłeś nastolatkiem. Niejeden nastolatek umie lepiej uzasadnić dlaczego film jest "kaszaną". Chyba, że jesteś zwykłym trollem i chciałeś zabłysnąć na forum...

Patianna

a gdzie masz napisane, że to film dla nastolatków ? Nikt mnie o tym nie uprzedził. NIczego nie muszę uzasadniać. Film jest gówniany i ostrzegam, żeby go nie oglądać.

szymonliwo

W dodatku używasz "ładne" słownictwo jak na dorosłego. Trochę kultury Ci zaszkodzi? Jak jest napisane "młodzi ludzie" to nie można ruszyć głową i się domyśleć, że chodzi o nastolatków? Skoro już zechciałeś kogoś ostrzec to wypadałoby rozwinąć swoją wypowiedź, jak to robią dorośli.

Patianna

a co tak bronisz tego filmu ? Płącą ci za to ? Wiele beznadziejnych filmów w tym serwisie ma wysoką ocenę.

szymonliwo

Może przeczytała książkę i tak samo film się jej spodobał? Nie każdy musi być taki krytyczny wobec filmów dla młodzieży jak Ty, choć nie podajesz nawet dobrych argumentów. Jeżeli chcesz hejtować film to dowiedz się o nim więcej, a nie rzucasz jakimiś tekstami bezmyślnie, nie zapominając o przekleństwach.

itranquility

Nie czytałam książki jeszcze , ani nie widziałam filmu. Po prostu nie lubię jak ktoś się wypowiada na temat, o którym się nie chce nawet czegoś dowiedzieć. Sam jest sobie winien , że obejrzał film, który w jego przypadku z góry był skazany na porażkę. Ja np horrorów nie trawię, więc ich nie oglądam. Skończyłam tą dyskusje bo nie ma ona sensu.