PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547977}
5,7 63 tys. ocen
5,7 10 1 62925
4,4 17 krytyków
Paranormal Activity 2
powrót do forum filmu Paranormal Activity 2

Nie wiem czy dobrze kojarzę, pierwszą część oglądałem jakiś czas temu i zdecydowanie kojarzę, że pierwsza część skończyła się w sposób uniemożliwiający zniknięcie Katie razem z Hunterem. Z tego co wiem została zastrzelona przez policję. Poprawcie mnie jeśli się mylę:)

pelopidas

A ja natomiast pamiętam że było kilka zakończeń filmu.

ocenił(a) film na 2
pelopidas

Też się nad tym zastanawiałam po obejrzeniu, jednak faktycznie były trzy zakończenia pierwszej części (oryginalne, kinowe i alternatywne), które łatwo znaleźć na necie. Wygląda na to, że aby istniała zgodność obu części filmu, należy przyjąć tzw. "kinową" wersję za odpowiednie zakończenie, choć zapewne każdemu w pierwszej kolejności przyjdzie na myśl naprowadzająca nazwa "oryginalne" ;p

justyn89a

też właśnie pamiętam że policjanci ją zastrzelili, więc nie rozumiem zakończenia drugiej części

ocenił(a) film na 7
luna1

to zakończenie z policją jest alternatywnym zakończeniem, a nie kinowym!

ocenił(a) film na 2
joker_mroczny_rycerz

To zakonczenie z policją jest tym tzw. "oryginalnym", w alternatywnym ona podcina sobie gardło patrząc w kamerę, a w kinowym przeżyła.

ocenił(a) film na 10
pelopidas

Zauważcie również że w filmie nie ma niektórych scen które były w Trailerze:
http://www.youtube.com/watch?v=asI3ykxZA-4&feature=related
Dodatkowo o ile mi wiadomo Paranormal Activity 2 ma 20 różnych zakończeń. Osobiście obejrzałem jak większość z was jak Katie zabija Dan'a i Kristi, a na YT nie znalazłem innych ;/