PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547977}
5,7 63 tys. ocen
5,7 10 1 62927
4,4 17 krytyków
Paranormal Activity 2
powrót do forum filmu Paranormal Activity 2

10/10

ocenił(a) film na 8

Po prostu świetne, nigdy żaden ale to żaden horror mnie nie wystraszył. Z tego z kina wyszłam z palpitacją serca.
Ci co krytykują film za:
1.Brak Napięcia i Brak czegoś strasznego - Po prostu zapalili światła w całym domu, zebrali całą rodzinę i obejrzeli film przez połowe seansu zamykając oczy. Film ogląda się w nocy, po ciemku i samemu. Bo tylko w takich sytuacjach coś może przerazić.
2. Brak Fabuły - Czy Wy uważnie czytaliście o tym filmie? Jaka znowu fabuła skoro w filmie są zawarte autentyczne nagrania. W większości była to rzeczywistość. Jest to film bardziej podchodzący pod dokumentalny, więc kto widział w takich filmach fabułę?

Na szczęście ja byłam w kinie przy kulturalnych, cichych ludziach, więc napięcie było super :)
Dodam, że jeszcze nie widziałam 1 części, dopiero będę oglądać w tę sobotę, więc może i przeceniam ten film.

sunnylayxp

w kinie jet słychać chrupanie mlaskanie szeleszczenie jedzeniem raz byłam na innym horrorze ja się zaczynam bać a tu nagle ktoś za mną rechocze i zaczyna mnie kopać pół godziny później okazuje się że to ten nie miły widz się ze mnie śmiał !!!! Na PA2 nie idę poczekam aż ktoś wstawi na neta

ocenił(a) film na 8
g_gangsta

Rozumiem Cię, dlatego ja miałam farta, że trafiłam na minimalną ilość ludzi i samych dorosłych i cichych.

ocenił(a) film na 10
sunnylayxp

Ja właśnie nie miałem tyle szczęścia ale o dziwo ta banda bogatych i rozpieszczonych bachorów się uspokoiła i sami stwierdzili, że to było "nawet" straszne o.O" . A co do filmu do dużo lepszy od jedynki xD Ciekawe nawiązanie i dużo takich scen "BUUU !!! " ;)