PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547977}
5,7 63 tys. ocen
5,7 10 1 63005
4,7 13 krytyków
Paranormal Activity 2
powrót do forum filmu Paranormal Activity 2

4/10

ocenił(a) film na 4

Jak dla mnie słaby jak pierwsza część w 1 części starałem się żeby poczuć klimat czyli oglądałem go wieczorem wolna chata lecz nic może przez 15 lat oglądania różnego rodzaju filmów człowiek staje się nie wrażliwy jak to w przypadku lekarzy gdy widzą flaki mózgi itp więc do drugiej części przygotowałem się lepiej z kończyłem oglądać przed chwilą jest ciemno więc godzina nic nie zmienia np północ czy tam 2 w nocy (wiem sprawdzałem) chata nie wolna ale w pokoju byłem sam słuchawki na uszach chyba najlepszy bajer przy oglądaniu horrorów bo jakieś tam inne dźwięki nie zakłócą nam seansu i drgnąłem aż raz jak te szafki w kuchni się pootwierały ale to wiadomo przez efekt dźwiękowy słuchawek bo dosyć głośno oglądałem film(a jak wiadomo to ludzie oglądając film właśnie przestraszają się dźwięku danej sceny a nie obrazu albo w sumie połączenia tych dwóch ze sobą ale stawiam na dźwięk) na mnie to już praktycznie nie działa ale polecam oglądanie filmów szególnie horrorów z dobrym nagłośnieniem
POZDRAWIAM

ocenił(a) film na 8
JohnCena

Zgadzam się z Tobą. Takie filmy trzeba oglądać samemu najlepiej w nocy przy wyłączonym świetle i z dobrymi słuchawkami na uszach. Ja oprócz tego co napisałeś drgnąłem jeszcze jak ciągnął tą klientkę za nogi z pokoju (bo dobrze to zgrali z mocnym przeszywającym dźwiękiem) no i podobało mi się jak ją piznął na koniec filmu w kamerę:) A tak w ogóle to to jest na faktach czy jaki h?