Nie trzyma w napięciu tj pierwsza część. Fajnie pokręcona fabuła, ciekawe rozwiniecie, miejscami przecina się z jedynką. SPOILER> Najlogiczniejsze zakończenie jedynki to te w którym Katie zostaje zastrzelona przez policje. Dlatego koniec dwójki jest jeszcze bardziej banalny niż w moich najgorszych snach. I dlaczego ona przyszła noc później po zabiciu Micah-a ? ehh żenada, spodziewałem się o wiele więcej po tym filmie. Mimo to dość ciekawy sequel, spójnie prowadzona fabuła z jedynki aż do finałowej sceny. Gdy nie ma nic ciekawszego można zobaczyć.
3 dni chyba ze inny film ogladałes.Ja sie spodziewałem paskudnego gniota(zwykle tak jest z sequelami i innym rezyserem) a wyszło całkiem niezle
hmm co 3 dni? przeciez jest wstawka w filmie ze Micah został zamordowany 8 października, później dalej leci akcja filmu od 9 października i Katie morduje ojca i matke Huntera. Tak muszę się z Tobą zgodzić że film jest niezły, pewnie dałbym taką samą ocene co Ty tylko te zakończenie mnie odrzuciło... Coś jak w Unstoppable cały film dobry, a ostatnie 15 min to się dzieją takie rzeczy paranormalne, ludzie znikają i się pojawiają xD