PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547977}
5,7 63 tys. ocen
5,7 10 1 63005
4,7 13 krytyków
Paranormal Activity 2
powrót do forum filmu Paranormal Activity 2

Do wszystkich egoistów (raczej egoistek): ogarnijcie się ludzie na przyszłość! Nie jesteście sami na sali kinowej, ciągłe gadanie i rechot pobitej szklanki zniszczył przyjemność z oglądania filmu, który miał za zadanie przerazić, tudzież trzymać widownię w napięciu. A delikatne zwracanie uwagi od innych osób typu "morda!" czy "podejść do ciebie?" nie przynosiło rezultatu, a wręcz dodatkowo przeszkadzało. Pierdnięcie było "uwieńczeniem" takiego zachowania. Następnym razem nie idźcie do cholery do kina, porżyjcie sobie w domu, wpieprzając popcorn. Laska ze środka z 10 rzędu przeszła samą siebie... Zepsuła mi, znajomym i większości sali seans. Niektórzy naprawdę potrafią się zachowywać jak zwierzaki...

Silva

zgadzam się! arkadia 22 X godz. 18 , przed twoim seansem miałem podobną sytuację. wpadło z 6 bananów w wieku nie wiem 16 lat i bardzo przeszkadzało w oglądaniu spokojnie i w ciszy filmu. Aż miałem ochotę wstać i własno ręcznie ich wykopać z sali, jednak pan w dresie wyręczył mnie po połowie filmu jednym słowem "Kurwa Mać!" odrazu ucichli i siedzieli spokojnie:) (jednak na coś się przydają xD )więc także apeluje do zwierzaków blond długich włoskach którym się nudzi w domu i chcą się popisać przed dziewczynami jak się nie boją tego filmu, ogarnijcie się bo kiedyś spotka was bardzo duża nieprzyjemność jak traficie na kogoś kto ma słabą cierpliwość. dziękuje.

dominik0y

Ja mam nauczkę, jeśli kiedykolwiek pójdę na tego typu film, poczekam ze 3 tygodnie i pójdę w środku tygodnia. Nie chce mi się użerać z małpami wypuszczonymi z klatki. Niektórym to by się przydała lekcja: "Jak zachować się na sali kinowej - podstawowe zagadnienia".

ocenił(a) film na 6
Silva

Proponuje siadać w rogach sali ja jak dotąd miałem spokój i oby tak dalej...
Oczywiście w filmach tego typu przeszkadzają moim zdaniem nawet najmniejsze reakcje publiczności bo to odciąga od efektu realności na którą kładzie się sukces tego filmu toteż sam nie wiem czy dobrze oceniłem film ale dużo lepiej oglądało mi się PA 1 z bratem w pokoju a nie w sali kinowej... z pewnością stwierdzam że PA 2 jest to gorsze powielenie zalet jedynki główne przez eksperymenty (nie udane)

Silva

A ja polecam siąść w pierwszym/drugim rzędzie. Kiedy ja byłam na seansie, wszyscy usiedli z tyłu, i tylko ja z moim kumplem siedzieliśmy z przodu, i basy zagłuszały rechoty tych bachorów :)