PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547977}
5,7 63 tys. ocen
5,7 10 1 63005
4,7 13 krytyków
Paranormal Activity 2
powrót do forum filmu Paranormal Activity 2

Nie bardzo rozumiem niektóre komentarze, że nie warto iść, że to komedia itp. Jestem wielbicielem
gatunku jakim jest horror, przerabiałem już różne cuda, ale muszę przyznać że tą produkcję trzeba
rozpatrywać nieco inaczej. Film jest nietypowy, ma jakby 2 oblicza - z 1 strony wydaje się błahy,
jakby niepoprawny, z drugiej spełnia swoje zadanie - ma bardzo mocne momenty, widz jest
ciekawy co wydarzy się w następną noc, tak więc spełnia zadanie horroru, ma straszyć. Uważam
też, że na pewno takich wrażeń nie uzyskacie oglądając film w domu. No chyba że ktoś ma full
wypas kino domowe. Dźwięk i jakość obrazu są niezwykle istotne. Dla mnie zaskoczeniem było
zakończenie filmu. Jak dla mnie trochę za krótki, ale niemal pewnym jest, że wkrótce pojawi się 3
część.

ocenił(a) film na 8
Lotnik

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa zgadzam się :) Większość "dzisiejszych" horrorów nie robi na mnie wrażenia lub też najzwyczajniej śmieszy. Z podobnymi myślami szłam na PA1. I przyznam że byłam mile zaskoczona :) PA2 trochę gorzej wypadło w mojej ocenie ALE i tak jestem na + i w sumie oglądnęłabym jeszcze raz ;) Takk...sądząc po zakończeniu na pewno będzie część trzecia... co z jednej strony mnie cieszy ale z drugiej obawiam się że 3 będzie już tak schrzaniona....

ocenił(a) film na 3
Lotnik

ja tez jestem wielbiceilem horrorów(nic typu teksańska masakra czy coś..) ale ten film to totalna klapa..niestety:(
scena w kuchni była straszna bo najbardziej niespodziewana...w sumie 3 scenki a tak to nuda... i w basenie cały czas pływał filtr czyszczący<lol>