Pewnie wy się spodziewaliście hektolitrów krwi,wypruwania flaków i innych obrzydliwości, ale, jak przeczytałam na jednej ze stron internetowych,
dobry horror ma działać na wyobraźnię,
a nie na żołądek i ten właśnie działa!!! ta część zachowała całe napięcie i autentyczność, co wcześniejsza i chyba nawet tę uważam za trochę ciekawszą.
Fajne zakończenie :) 8/10
zgadzam się w 100&. już jedynka nie pozwoliła mi spokojnie zasnąć, bo właśnie tego typu filmy lubię najbardziej. wpatrujesz się w ekran w maksymalnym napięciu i nawet coś takiego jak obracająca się zabawka nad łóżeczkiem dziecka wywołuje u ciebie dreszcze. Gdyby autorzy filmu posunęli się o krok dalej z efektami, moim zdaniem film niekoniecznie byłby straszniejszy. Zdecydowanie polecam, film działa na wyobraźnie ogromnie, oby więcej takich obrazów!
JA tez się z toba zgadzam. Ten film jest dobrym HORROREM. A nie jakieś tam filmy z mutantami czy zombie, którzy całyczas kogoś zabijają( a na końcu filmu przezyje jedna osoba aby mozna było zrobić kontynuacje).
Oglądając ten film naprawdę mozna się bac, zwłaszcza że jest na faktach autentycznych...