PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547977}
5,7 63 tys. ocen
5,7 10 1 62927
4,4 17 krytyków
Paranormal Activity 2
powrót do forum filmu Paranormal Activity 2

Ja się nie boję!

użytkownik usunięty

Widziałem 1 część i wogóle nie był straszna, ale pewnie dlatego że ja się horrorów nie boję. Jak miałem 9 lat to jusz sam oglondałem japońskie kręgi i wzgóża mają oczy i labirynt fałna. śmiać mi się chce jak czytam o nastolatkach co nie mogą spać po obejrzeniu tego filmu, phi phi!

ocenił(a) film na 9

ciekawe te twoje smocze opowieści.

ocenił(a) film na 7

To fajnie, że JUSZ się nie boisz i że sam OGLONDASZ japońskie filmy, jesteś bardzo dużym i dzielnym chłopcem.

ocenił(a) film na 6

Labirynt Fauna ? z pewnością to jest horror ;p to nieźle bo na to wychodzi, że masz 13 lat xD bo labirynt fauna jest z 2006r. ;p

To pogratulować, masz zero satysfakcji z takich filmów + gratuluję rodzicom że jak miałeś 9 lat to pozwalali Ci takie rzeczy oglądać ( nie wymądrzam się ... w razie czego)

bulwarek6

Labirynt FAŁNA powiadasz....

9 lat :D i JUSZ się nie boisz ;) ja jak miałem 3 to horrory oglądałem, bez ściemy;) z tamtego okresu pamiętam coś pod tytułem "Smętarz dla zwierząt", tak mi się podobał, że rodzice musieli nagrać mi go na kasetę :D a ja potem w kółko go oglądałem :P. A przy japońskich horrorach zasypiam(naprawdę nie wiem jak można to oglądać;) ) prawdopodobnie dlatego teraz wszyscy skaczą koło mnie na takich filmach, a na mnie to nie działa:P
mimo to Paranormal Activity jest dobry i trzymał mnie w napięciu :) dlatego mam już kupione bilety na piątek :D oczywiście film nie spodoba się komuś kto nie lubi oglądać filmów nagrywanych "amatorską kamerą" typu blair witch project, rec, project monster itp ;)

użytkownik usunięty
symb

jakiś ty odważny...

o żesz... a ja na multikinie nie mogę zarezerwować biletów :( PA1 było wyczepiste w kosmos :D
i te 'horrory' co napisałeś (_LOF_) to nawet nie trzymaja w napieciu, nawet w błogim stanie :P

Masz ok 17 lat,duży z Ciebie chłopiec już w takim razie.Powiedz może co jest dla Ciebie straszne.

ocenił(a) film na 7
Flyboy

ortografia

horrorów może się nie boisz, ale ortografii to powinieneś.

użytkownik usunięty
wilq_uss

nie wytykajci mi mojej ortografi, takie z was hojraki a wymienkacie przy głupich horrorach, he he rzal mi was!

ocenił(a) film na 7

rzal to może nie, ale żal z pewnością.
jak chcesz kogoś obrazić zrób to przynajmniej z odpowiednią gracją i wszelkimi prawami języka polskiego.

ocenił(a) film na 8

Naprawdę nie masz się czym chwalić, a twoja ortografia pozostawia wiele do życzenia, a tak na sam koniec proszę nie oceniaj innych swoją miarą ;)

Zamiast w wieku 9 lat oglądać horrory mogłeś synu książki poczytać, a może i słowniki ortograficzne przewertować :)

chlopczyku a moge spytac ile masz lat?..i nie doszukuj sie ironii..a jesli nie wiesz co ten termin oznacza.."ironia"to zapytaj mamy

ocenił(a) film na 7
sebo_dante

a co się będzie pytał, ironii to on też się nie boi!

"""oglondałem japońskie kręgi i wzgóża mają oczy i labirynt fałna""
analfabeci boją się czegoś wogóle? :D cytuje --> "phi , phi" :D

kubelek0908

Kolo robi Was w jajo,a Wy wszystko łykacie jak stare pelikany...;)

ocenił(a) film na 7

zainstaluj sobie może moxille, będzie ci błędy poprawiać chłopczyku.

Prowokacja xD Aż tak głupich ludzi nie ma ;P

OrmiNinja

zdziwilbys sie................

użytkownik usunięty

a wy mi tylko błendy wytykacie a nikt nie broni tego słabego horrrou, pewnie dlatego ze słaby jest. Sie zastanawiam czy nie dac od razu najnirzszej oceny 1 w skali do 10. nie wiele horrorów mnie wystraszyło, chyba tylko sok z rzuka i lalaeczka czaki, ale to oglondałem dawno jak jescze muwic pożądnie nie umiałem:) hehe!

ocenił(a) film na 6

"...ale to oglondałem dawno jak jescze muwic pożądnie nie umiałem" za jakiś czas jako podrostek z liceum będziesz się pewnie chwalił jakie to horrory oglądałeś jak jeszcze pisać porządnie nie umiałeś :)

I wtedy mówić nie umiałeś i pewnie teraz też nie umiesz.
Co do filmu to mi się średnio podobał i niestety troche się zawiodłam. Myślalam że wiecej razy mnie wbije w fotel.

NIE KARMIC TROLA !!! Glupek glupim zostanie bo z glupiej i glupiego sie urodzil. LOF ci w dupe ty wiesz sam co.

A ja go popieram na paranormal activity się nudziłem i wcale się nie bałem. W końcu każdy ma prawo do swojego zdania, o gustach się nie dyskutuje : )

ocenił(a) film na 6
tomek922

Ludzie przeciez on robi se jaja, ja tez moge zaczac pisac "korde ale dzisiaj sie spuznilem do szkouy i wogule jest niezle i rzal pl" i co uwazacie mnie za 15 latka, czy za czlowieka z dziwnym poczuciem humoru, opanujcie sie ....

Marcin_g

Zdecydowanie za 15 latka ;>

PiNKBuNNy

Rajca udaje! :P Za dużo błędów , nawet jak na 15 !!! :D

ocenił(a) film na 5

Pewnie nawet tych filmów nie rozumiesz, więc co ty masz się bać. Poza tym won do szkoły a nie spamujesz w necie, aż rzuca mną jak czytam "TFUJ KOMENTAŻ"

ocenił(a) film na 7

No to ja tesz obronie tego słabego horroru - tesz sie nie bałam i jak pujdę na drógom czeńść to pewnie tesz sie nie bende bała, boje sie tylko ringu ale to i tak jestem dópa, bo _LOF_ nie boji sie niczego.