PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547977}
5,7 63 tys. ocen
5,7 10 1 63005
4,7 13 krytyków
Paranormal Activity 2
powrót do forum filmu Paranormal Activity 2

Katie

ocenił(a) film na 7

Czy Katie ta na którą pies szczekał? Przecież ona zginęła.

Charmed00345

No właśnie ciekawe, jest nawet w obsadzie , i w zwiastunie ta młoda dziewczyna trzyma zdjęcie te co Katie w 1 częsci trzymała , ciekawe jak to wszystko powiążą ...

ocenił(a) film na 8
moniska

wiecie...tak wyjaśnie może - pierwsza część PA miała 3 różne zakończenia + 6 rózbych wersji środka filmu. tzn środek różnił się tylko drobnymi szczegółami jak np w jednej części demon rozbija wspólne zdjęcie Katie i Micah a w innej nie itp. W jednej wersji Katie ginie postrzelona przez policjantów i ginie Micah, w innej Katie zabija Mikah i rzuca nim w kamerę - późneij leci napis że uciekła i jej nie znaleziono (swoją drogą ten tekst mogli sobie darować bo zepsuł efekt). jest jeszcze 3 zakończenie w którym podobno cało z tego wychodzą ale nie widziałam go, tylko gdzieś mi się o uszy obiło :)

Kjujik_Morderca

ciekawe z tym 3 zakończeniem co mówisz nie widziałam , widziałam tylko co Katie ginie postrzelona przez policjantów , i co Katie zabija Mikah i jeszcze jedno jak podrzyna sobie gardło dośc drastycznie

moniska

A nie było tak, że na końcu pierwszej części było napisane "Ciała Katie nigdy nie odnaleziono" ? Coś mi się kojarzy ale nie jestem pewny :)

ocenił(a) film na 7
EagleEye

Tak. Była napis, że ciało Mikah zostało odnaleziona jakiegoś tam dnia, a ciała Katie nigdy nie odnaleziono. Dlatego jestem bardzo ciekawa jak w tym wypadku zrobili ten film, skoro ona znów tam gra ..