Z chęcią wybiorę się na drugą część do kina. Oglądając w grudniu Paranormal Activity, nie sądziłam, że kolejne noce spędzę siedząc na łóżku i się trzęsąc - oglądałam ten film sama, sądząc że to kolejna amerykańska szmira. Niedawno zmusiłam się do obejrzenia go drugi raz tym razem z kumpelami na DVD i jak zwykle wrzeszczałam.
Podsumowując - nie mogę się doczekać, kiedy będzie w kinie. Z chęcią się wybiorę. :D
ja po tym filmie spałem przez tydzień snem sprawiedliwego, większego nudziarstwa to nawet w blair wich nie było
Mi ten film zrył psychikę i do dziś mam ciary na samo wspomnienie o nim..nie obejrzę go już nigdy. najstraszniejszy horror jaki w życiu widziałam :/
Nie stawiajmy Blair Witch 1 i "tego czegoś " na równym poziomie. BW był naprawdę rewelacyjnym horrorem, PA to tylko popłuczyny po nim. NIc ciekawego. Film nie jest zły, ale dobry też nie jest.......po prostu nuudaaaaaaa. Taki nakręcony poszedłem na ten film po przeczytaniu tak wielu pozytywnych recenzji i okrutnie się zawiodłem.... filma straszy może w 2-3 scenach , reszta to , jeszcze raz powtarzam, nuuudyyyy :)
Ale i tak jestem ciekaw co wymyślą w drugiej części