Ludzie! Byłem na tym w kinie... Jezuu..co to było?! Ja się na tym tak brechtałem, że to się w
pale nie mieści (Najlepsze, jak to dziecko przez kojec wyciągało). Ja mam teorie, że tam
grasował Pudzian.
zgadzam się :). Nigdy się tak nie uśmiałam jak na premierze tego filmu. D jak Dno i tyle. Aż żal czasu na oglądanie tego chłamu!!!
Ja wczoraj byłem na tym w kinie i było naprawdę wesoło :D Regularnie pokazywany był obraz z kamery na basen i tę pływającą tam myjkę, to już za czwartym bodajże razem jak się zbliżał moment pokazania znowu obrazu basenu to ktoś wołał "zaraz będzie baseeen!" I wszyscy się śmiali :D Raz nie było obrazu tego miejsca, to jakiś kolo "ej no, ukradli baseeen!" i cała sala ponownie w śmiech. Zgadzam się, największe rozbawienie wywołało to dziecko wyciągane z kojca, a także moment, gdy ta nastolatka ze swoim "kolegą" bawili się tablicą Ouija i były domysły z tym, że ten duch jest napalony xDDDDD To już po prostu przerosło wszystko :D
hm, trochę taka reakcja w kinie (i to cała sala jak mówicie) jest nie na miejscu. Ten film powinno się oglądać w ciszy a nie jak pół sali sie śmieje, gada czy coś w tym rodzaju ;) Były pewnie śmieszne momenty w tym filmie ale mi jako horror się podobał pozdro ;)
Najlepiej jakby kneblowali podczas seansów... Rozumiem szepnąć coś parę razy, ale jak ktoś wali głupie teksty na prawo i lewo to aż się płakać chce. Pośmiejcie się w domu, a nie innym przeszkadzacie
Smianie sie podczas horroru szczegolnie takiego jak PA 1+2, ktory poprzez cisze buduje napiecie jest nie na miejscu, idac do kina kazdy ogladajacy powinien miec szacunek do calej reszty ludzi ktorzy przyszli skupic sie na filmie.
Nie podoba mi sie takie zachowanie. Tak mozna sie zachowywac w domu a nie w miejscu publicznym :)
O chrumkaniu i ciamkaniu i siorbaniu nie wspomne z grzecznosci :)
Co do filmu, nie czuje sie zawiedziona, ladnie i dosyc sprawnie polaczyli dwie czesci, bylam mocno zdziwiona jak na pierwszy plan wyskoczyla Katie i pozniej Micah, ale ogolnie oceniam film pozytywnie. Trzymal w napieciu i szczerze mowiac nie widze nic smiesznego w scenie z basenem lub dzieckien 'lewitujacym' z lozeczka.
I jeszcze jedno zdanie do wszystkich ktorym sie nie podobalo:)
Skoro widzieliscie pierwsza czesc i tak bardzo sie nie podobala to po co poszliscie na czesc druga?!
To chyba jasne ze kontynuacja filmu bedzie raczej zrobiona w tym samym tonie ;/
7/10
ja miałam ochotę pokopać tych , którzy się śmiali . ze 3 osoby zwróciły im uwagę i się uciszyli . właśnie dlatego uważacie , że nic się nie działo do 10 nocy , bo nie słuchacie . tam cały czas był taki szum przed tym , jak miało się coś stać .
jak macie zamiar robić sobie komedie - oglądajcie w domu . szanujcie tych, którzy przyszli na horror .
Tak, na sali było tak głośno, że po prostu NIKT nie wpadł na to, że ten szum sygnalizuje, że zaraz coś się wydarzy ==' Dla mnie obie części były po prostu słabe i tyle. Znajomi mi tyle naopowiadali o pierwszej części, że postanowiłem SAM w domu W ŚRODKU nocy obejrzeć i co? GÓ*** ! I tak się nie bałem... Do kina poszedłem po tym, jak ujrzałem, moim zdaniem jeden z lepszych trailerów horrorów. Niestety, na fajnym trailerze się skończyło. Brak strachu wynika ze śmiechu na sali? Może po części tak, bo atmosfera rozluźniona, ale nie przesadzajcie, że trzymał Was w napięciu obraz basenu !!
Tak brawo, rżyjcie się na całą salę w czasie seansu ;) Inni ludzie nie płacą za słuchanie waszego śmiechu i przeszkadzania w filmie.
jestem ciekawa czy naprawdę ten film nie można oglądać tego samemu. Widziałam pierwsza część i się bałam co będzie potem na drugiej części to się okaże jak film kiedyś obejrzę.
zgodzę się kultura musi być w kinie skoro masz przeszkadzać w kinie to lepiej zostań i oglądaj coś w domu.A jak się taki typ filmu nie podoba po co byłeś na seansie nie rozumiem.
Chciałbym zobaczyć 2 część, jak oglądałem 1 to się troszeczkę nudziłem przez ok 40 minut, ostatnie 20 minut było mocne i się mocno wystraszyłem. ;)
Polecam ogladanie tego filmu w domu, w nocy, bez smiechow, mlasku calujacych sie ludzi i wiecznego siorbania :)
dobry jest ten motyw z basenem, który opisał castor fix, chyba umarłabym ze śmiechu, jakby ktoś wołał mi tak na sali, zresztą i tak na moim seansie całkiem wesoło było ;) polecam osobom z poczuciem humoru, parę scen było strasznych jako wrażliwą kobietkę wcisnęło mnie w fotel w momencie jak wszystkie szafki w kuchni się otworzyły. szkoda mi było psa.
bylem w kinie na Piatku 13 w zeszlym roku i takie samo bydlo bylo na seansie ktore nie umie przymknac mordy, a ja nie przyzedlem ich sluchac tylko obejrzec film, ech. taka to rasa i na glupote nic nie poradzimy.
HAHAHAH ludzie co Wy macie w tych baniach, ze tak filmy oceniacie...
Sam sie przyznam, ze 3 razy smialem sie, ale nie zmienia to faktu, iz film jest dobry.
Mialem to szczescie, ze przed chwila wrocilem z kina praktycznie pustego i panowala cisza. O to chodzi, a nie horda gownixow z zapasem jedzenia na tryliard lat.
Powiedz co bylo takie smieszne? Sama tez chetnie bym sie posmiala:) a jak narazie nie widze powodu do smiania sie na tym filmie.
Witam
Generalnie film jest słaby, widziałem tylko 1-kę którą oglądałem na 3 razy, bo strasznie nudna widzę że 2-ka nie lepsza.
Filmy te lecą na prekursorze czyli blarwich projekt - ale tamten był zrobiony profesjonalniej. A i sama historia była ciekawsza.
Co takiego było w tym filmie śmiesznego? Ktoś tu nie ma poczucia humoru, albo się wyłączył na dłuższą chwilę :D Jak mogła nie być zabawna scena z tablicą Ouija, jak nastolatkowie doszli do wniosku, że duch w tym domu jest napalony? Druga zabawna sytuacja, ale to w sumie zależy od poczucia humoru(podkreślam, iż trzeba takowe posiadać) to moment wyciągania dziecka z łóżeczka. Osobiście, cholernie mnie to rozbawiło. Aha, i przy okazji nie pisze się "narazie", tylko "na razie" :)
Na co sie ciskasz, hmm? :)
Nie rozbawila mnie zadna z sytuacji ktore wymieniles/as ;] Nie widze powodu sie przed toba tlumaczyc, ale wiedz, ze mam dosc duze poczucie humoru. Idac do kina na horror nie place za wysluchiwanie czyichs smiechow, jest to nie kulturalne i tyle. Troche szacunku dla innych osob by sie przydalo.
Nie krepuj sie poprawic wszystkich bledow ;]