PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547977}
5,7 63 tys. ocen
5,7 10 1 62925
4,4 17 krytyków
Paranormal Activity 2
powrót do forum filmu Paranormal Activity 2

Myślałam ,że 1 to nuda... ,ale 2 to już wogóle . Dno ... . Cały film się nudzisz ,a tylko pod koniec zobaczysz coś ''ciekawszego'' . 3/10 . Za kańcówke . Mogłabym dac mniej ,bo podobno ten film miałbyć taki straszny ... ,,a wcale nie jest ... Jest NUDNY

ocenił(a) film na 3
DreameD101

Zgodzę się z przedmówczynią wyżej. Totalna lipa, nie tego się spodziewałam po tym filmie. W dodatku wynudziłam się na nim strasznie. Podsumowując, żałuję, że go wgl obejrzałam. Oddajcie mi moje 1,5h życia :D .

DreameD101

W 100% się zgadzam. Czekałam na coś mocnego po czym zasnęłam i obudził mnie spadający rondel i histerycznie wrzeszcząca kobieta (wtf?) Na końcu coś wyskoczyło ale nawet nie pamiętam co bo przysnęłam, nawet nie zrobiło to na mnie wrażenia. Byłam wkurzona, że straciłam czas na oglądanie tego filmu. Szczerze to nie rozumiem na czym polega fenomen tego filmu i dlaczego co niektórzy ''srają" ze strachu. Może dlatego, że mają słabą psychikę i wierzą w zabobony ;P Gdybym mogła cofnąć się w czasie i nie oglądać tego filmu.. odzyskać 1,5 godziny... :D

ocenił(a) film na 3
DreameD101

Ja również się zgadzam szkoda czasu 1 część DNO 2 część DNO 3 część DNO