W kontynuacje szczerze watpie, bo jak by to wygladalo? Powtorka z rozrywki? No chyba, ze ona bylaby opentana przez caly czas, ale niewiem czy dalo by sie to ukryc, a jesli nie to moim zdaniem calkowicie by odbiegal klimatem od czesci pierwszej.
Kontynuacja napewno nie bo przeciez ona zostala zabity przez policjantow na koncu.
Mysle ze bedzie po prostu nowa para.
Są różne zakonczenia czytałem że są 3 ale sam widziałem 2 w jednym ona przezyła a w drugim gardło se poderzneła...
sa 3 zakonczenia , podcina sobie gardlo , zbija ja policja , zabija chlopaka rzucajac o kamere i pokazuje swoja twarz demona , jednakze 2 czesc moze byc o wszystkim , kontunuacja to byloby chyba najgorsze posuniecie , moga wymyslec cokolwiek , w innej czesci ziemi , inna historia , dwojki mlodych ludzi , albo pokazac moga jak wygladaly doswiadczenia katie z tym demonem jak byla mloda , tez tak moze byc , jednym slowem , mam nadzieje ze tego nie spier*** , choc zapewnie tak , po 1 odniosla sukces jak na produkcje za 11 tys dolarow , moga zaczac bajerowac z roznego typu nawozem...