PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547977}
5,7 63 tys. ocen
5,7 10 1 62913
4,4 17 krytyków
Paranormal Activity 2
powrót do forum filmu Paranormal Activity 2

O czym ?!

ocenił(a) film na 10

ciekawe o czym to znowu bedzie...?

nastepna para ?
czy kontynuacja ?

użytkownik usunięty
xavor

W kontynuacje szczerze watpie, bo jak by to wygladalo? Powtorka z rozrywki? No chyba, ze ona bylaby opentana przez caly czas, ale niewiem czy dalo by sie to ukryc, a jesli nie to moim zdaniem calkowicie by odbiegal klimatem od czesci pierwszej.

ocenił(a) film na 8

Kontynuacja napewno nie bo przeciez ona zostala zabity przez policjantow na koncu.
Mysle ze bedzie po prostu nowa para.

ocenił(a) film na 4
ludwik181991

Są różne zakonczenia czytałem że są 3 ale sam widziałem 2 w jednym ona przezyła a w drugim gardło se poderzneła...

ocenił(a) film na 6
xavor

Wątek opętania może być wpleciony z jakiś nowym.
Czekamy! :)

użytkownik usunięty
Feudos

Może być o każdym z nas... wystarczy, że Katie Featherston Cię znajdzie ;)

sa 3 zakonczenia , podcina sobie gardlo , zbija ja policja , zabija chlopaka rzucajac o kamere i pokazuje swoja twarz demona , jednakze 2 czesc moze byc o wszystkim , kontunuacja to byloby chyba najgorsze posuniecie , moga wymyslec cokolwiek , w innej czesci ziemi , inna historia , dwojki mlodych ludzi , albo pokazac moga jak wygladaly doswiadczenia katie z tym demonem jak byla mloda , tez tak moze byc , jednym slowem , mam nadzieje ze tego nie spier*** , choc zapewnie tak , po 1 odniosla sukces jak na produkcje za 11 tys dolarow , moga zaczac bajerowac z roznego typu nawozem...