PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547977}
5,7 63 tys. ocen
5,7 10 1 62927
4,4 17 krytyków
Paranormal Activity 2
powrót do forum filmu Paranormal Activity 2

Wytłumaczcie mi proszę jak to jest możliwe, że Katie ginie w pierwszej części z rąk policjanta i pojawia się w drugiej? Czyżby zmartwychwstała? Wiem, że jest ponoć kilka zakończeń, ale w mojej wersji filmu Katie ginie w jedynce i ch*jowo się ogląda 2 część jak się widziało to nędzne zakończenie w pierwszej

Shah

ludzie kochani jak Wy oglądacie te filmy?? bo ja nie rozumiem tego w PA2 jest podane wyraźnie ze akcja dzieje się 60 DNI PRZED ŚMIERCIĄ MICAH!!!!!!! więc w 2 pokazane są zdarzenia jakie miały miejsce przed akcją 1 części.

lux20

a przepraszam pod koniec akcja dzieje się w czasie gdy już w domu katie dzieją sie dziwne rzaczy(część 1)

niby badziew ale mało kto zrozumiał o co chodzi, a wszyscy tylko jadą na ten film:):)

ocenił(a) film na 7
Shah

dokładnie. Micah ginie 8 września, po czym wpadają pały i załatwiają Katie (nawet jeśli nie zabijają, to z pewnością umieszczają ją za kratami). Jakim więc cudem ona włazi do domu siostry na drugi dzień (9 września) i wszystkich wybija?

ocenił(a) film na 7
ShadoWFighteR

Dobra poszperałem na YOUTUBE i już wiem o co kaman. Po prostu widziałem nowsze zakończenie 1 szej części - to z policjantami (DVD z 2009).W oryginalnym zakończeniu (2007) PA1 Katie zabija Micah, po czym ucieka z domu i jej pobyt, aż do części drugiej nie jest znany (dlatego pojawia się w PA2 i dokańcza mord, po czym znów ucieka)
PS. w poście powyżej miałem na myśli pażdziernik :)