PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547977}
5,7 63 tys. ocen
5,7 10 1 62925
4,4 17 krytyków
Paranormal Activity 2
powrót do forum filmu Paranormal Activity 2

Mam pytanie, po wczorajszym seansie dopadła mnie pewna rozkmina ;) Mianowicie pod
koniec filmu kiedy siostra już nawiedzona przychodzi do domu ''naszych'' zabija ojca, swoją
siostrę i zabiera chłopca.Zastanawiam się gdzie podziała się ta ich córka? Może mi coś
umknęło proszę o wyjaśnienie pozdro ;)

ocenił(a) film na 7
kumalski4

SPOILER!: pod koniec filmu było coś napisane że ona po tygodniu wróciła z wycieczki bo była na wycieczce czy coś i znalazła po powrocie ich ciała ;] Nie było to pokazane jak ona wraca, jedynie było napisane, dlatego pewnie ci to umkneło.

ocenił(a) film na 7
WReki

Dzięki śliczne ;D teraz trzyma się to kupy ;]

ocenił(a) film na 6
kumalski4

ja nie rozumiem jednego ;D jak oglądałam 1 cz. na koniec Katie zabija Micah (kamera tego "nie widzi") potem wchodzi do sypialni. Po jakimś czasie do domu wchodzi jej siostra. i właśnie nie wiem czy w każdym zakończeniu ona przychodzi? potem to policjanci zabili Katie, takie zakończenie widziałam ;d i nie zgadza mi sie bo w 2 cz. po tym co sie stało w domu Katie przyszła do swojej siostry itd. hm?

ocenił(a) film na 7
koala-b

SPOILER: pierwsza cześć miała 3 zakończenia, w pierwszym oficjalnym Katie zabija Micaha i rzuca nim o kamerę po czym jest napis że jej miejsce pobytu nie jest nikomu znane, że uciekła itp., w drugim zakończeniu Katie zabija Micaha po czym wchodzi na górę podchodzi przed kamerę i podcina sobie gardło, a trzecie zakończenie znasz bo trzecie jest to z tą policją co policja zabija Katie

WReki

a gdzie można zobaczyć film z takim zakończeniem?? ja tylko w filmie widziałam to co piszecie o pierwszej części, że rzuciła chłopakiem o kamere i że jej pobyt jest nie znany. Skąd ta reszta, że wchodzi na strych i ta policja?? Ja nic takiego nie widziałam a nie nie słyszałam :(

ocenił(a) film na 6
bernadetka_filmweb

Sprawdź wersje tzn rok części paranormala albo poszukaj ich alternatywnych zkonczen

ocenił(a) film na 7
bernadetka_filmweb

alternatywne zakończenia sa na youtubie i ogolem na necie pelno :p

ocenił(a) film na 10
kumalski4

wróciłem sobie właśnie z kina i oglądam teraz hiszpański zwiastun PA2 i są sceny których nie widziałem w kinie !

użytkownik usunięty
MARAS_ZIOM

masz racje , na zwiastunie jest kilka scen których w kinie nie widziałem , i też mnie to strasznie męczy co się z nimi stało , czyżby PA2 też miało 3 różne zakończenia od których są zależne sceny w trakcie filmu ?
Co do zakończeń PA1 to w pierwszym zakończeniu katie podcina sobie gardło na końcu filmu , w drugim zabija ją policja , a w trzecim zabija micah rzucając nim o ścianę i potem zbliżą się do kamery ukazując twarz demona , i to z tej części jest scena na początku trailera PA2 i to te zakończenie najbardziej pasuje do zakończenia PA2 tego wyświetlanego w kinie , w obydwu zakończeniach jest powiedziane że do dnia dzisiejszego nie wiadomo gdzie przebywa katie .
Wydaje mi się że zostały wycięte jakieś sceny z córką , bo w jednym z trailerów jest scena jak siedzi na kanapie a za nią stoi demon , może w tych scenach był uchwycony jej wyjazd na wakacje , może ojciec wysłał żeby nie uczestniczyła w tym wszystkim , tylko po co by te sceny wycieli ???
:(