Nie wiem jak wy ale ja odliczałem dni do premiery...kręcą mnie horrory kręcone na wzór The Blair Witch Project (mam na myśli ujęcia z amatorskiej kamery), już nie mogę się doczekać seansu...Niestety mimo sukcesu 1 części film grany tylko w większych miastach...
Ja po 1 częsci nie mogłem spac kilka dni bo sobie wkręcałem że taki duch u mnie w mieszkaniu siedzi albo lsd tak mnie wkręcało pod ktorego wpływem byłem pod czas seansu może.. ale to nie zmienia faktu że jeszcze po żadnym horrorze tak sie nie bałem.Mimo wszystko już nie moge sie doczekać drugiej częsci :D..
ja tylko dodam, że moim zdaniem bardzo zręcznie połączyli obie części - dwójka to ani prequel, ani sequel :)
Pamiętam jak u koleżanki oglądałam The Blair Witch Project nawet fajnie się oglądało aż tu nagle koniec filmu i nie wiadomo jak oni zginęli a 2 cześć wszystko popsuła. Mam nadzieje,że Paranormal Activity 2 będzie dobry bo na pierwszej części tak się bałam, że hej myślałam też, że to film na faktach autentycznych może dlatego mnie tak wzięło później w nocy spać nie mogłam bo w kółko mi się wydawało,że ktoś u mnie jest .Jak oglądałam film z koleżanką to się śmiała czemu się tak bałam. Inaczej człowiek odczuwa ten film gdy ogląda go w nocy samemu i inaczej jak w dwójkę. Jak obejrzę 2 część to na pewno napisze czy też się bałam. pozdrawiam wszystkich co też się bali :)