PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547977}
5,7 63 tys. ocen
5,7 10 1 63007
4,7 13 krytyków
Paranormal Activity 2
powrót do forum filmu Paranormal Activity 2

co sądzicie o filmie ?

użytkownik usunięty

moim zdaniem wydaje się nie być straszny ale pomyśleć że to może się wydarzyć w każdym domu brrr : P zawału dostałam przy momencie z szafkami jezu to był szok :P piesek słodki :P azorek hehe xD film trzyma w napięciu jak i w nocy tak i rano :) przy każdej nocy modliłam się żeby nic na ekran nie wyskoczyło ^^ moim zdaniem jest do obejżenia na nudne wieczory :) a wy co sądzicie ?

ocenił(a) film na 9

Zupełnie inaczej patrzy się na taki film, kiedy przeżyje się coś podobnego w rzeczywistości ;( ...i nie mówię tu o głupim numerze z szafkami bo to akurat pikuś...

Ogólnie jedynka, jak i dwójka są w miarę lajtowe...bo rzeczywistość jest o wiele mocniejsza niż w tym filmie...

Powiem tak... pierwszy raz się tak przestraszyłem na horrorze, a sporo ich oglądałem, ALE... pierwszy raz oglądałem w słuchawkach i z maksymalną głośnością. Za każdym razem podskakiwałem, jak tylko głupia patelnia spadła na ziemię... myślę, że gdyby nie te słuchawki, to film nie zrobiłby na mnie żadnego wrażenia. Oczywiście film oglądany w nocy. Pierwsza część mnie nudziła. Druga była niewiele lepsza.