no bez jaj, jak tak można ? co za głupi pomysł by kręcić 2 część Paranormal Activity ? Przecież już pierwsza część to chlew, druga pewnie będzie jeszcze gorsza. Ale cóż widać w dzisiejszych czasach rządzi $
Ej przeciez oni niczego nie krecili tak jak w jedynce !! przeciez jedynke policja znalazla i zostala poskladana w calosc pewnie z dwojka jest identycznie ! po pierwsze to jest prawda i po co niby ktos by sobie jaja robil !
to nie prawda! Na pewno oni kręcili film, sam/a sobie sprawdź taka osoba Katie Featherston grała dwójce, ale również jedynce. Halooo! Oni żyją! ludzie skąd przyszło Wam do głowy, że policja znalazła kasetę z kamery? Ojeeej ... Tak samo film z "Ostatni egzorcyzm". Oczywiście, istnieje demony, anioły, bóg, Maryja, wszystkie postaci religijnych. Owszem wierzę religię.
Wydawało mi się, że ludzie zalogowani na filmweb mają choć troszkę mądrzejsze wypowiedzi niż na niektórych tępych forach...jednak się myliłem.
A film bardzo mi się podobał i drugą część z chęcią obejrzę, lecz nie wiem czy warto to pisać gdyż wypowiedź ta może zaraz zostać skomentowana w stylu:
"Steku lecz się w wariatkowie. Może po terapii zobaczysz że PA to chlew."
Gratuluje za dorosłe wypowiedzi ;)
Chciałbym jeszcze napisać tym, którzy lubią że tak powiem "pojechać" innym (bo to przecież ich całodobowe zajęcie) że nie ma sensu mi odpisywać na tą wypowiedź gdyż nie interesują mnie durne odpowiedzi i nie będę ich sprawdzał bo mam to głęboko w d***e, także nie ma po co męczyć klawiatury :P
Pozdrawiam wszystkich normalnych użytkowników :)
Tak czytam te komentarze to mnie krew zalewa. W jakiej my epoce żyjemy. Dla Was horror to tylko krew, flaiki i odrywanie kończyn tak jak w Pile? Jeśli tak to gratuluje.
Paranaormal Activity jak dla mnie 9/10.
Dla mnie PA to najlepszy horror jaki widziałem i jedyny na którym się bałem (tych, którzy mi napiszą że mało widziałem informuję że mam ocenionych 169 horrorów). Czekam na dwójkę z niecierpliwością.
Zgadzam się, dobry - w nocy oglądać to koszmar, a raczej później usnąć...szok, idę z pewnością na II cz. do kina :)
Film nie jest dynamiczny, ale na litość.. to nie film akcji. Rozumiem że niektórym może się nie podobać... ale sorry nie negujcie gustu innych.
Mnie się podobał mimo, że jestem również fanką PIŁY.
"Tak czytam te komentarze to mnie krew zalewa. W jakiej my epoce żyjemy. Dla Was horror to tylko krew, flaiki i odrywanie kończyn tak jak w Pile? Jeśli tak to gratuluje."
I odruchowo zacznę filmu bronić, bo nie składa się on z samej krwi ;)
Ale faktem pozostaje, że każdy horror ma straszyć na swój sposób, a PA jest z gatunku filmów dokumentalnych wywołujących gęsią skórkę przez prawdopodobieństwo, że takie coś może się zdarzyć.
Drugą cześć obejrzę na pewno. Boję się tylko że zrobią z nią to samo co z Blair Witch Project 2 :/
Boże, widzisz i nie grzmisz. Aaa236 ja rozumiem że można mieć swój gust, ale niech Cię szlag trafi za te oceny i farmazony, które wypisujesz na swoim profilu...
No nie mogę uwierzyć że istnieje ktoś, kto w "najgorszych reżyserach" na czwartym miejscu wymienia Coppolę...
Wreszcie jakiś porządny horror który znowu mam nadzieje o budzi pierwotny strach przed złem :))) Oby jak najszybciej jak najlepiej a będzię znowu rewelacja chociaż powielanie motywu może być nudne ale chyba poniżej bardzo dobrej oceny nie zejdzie no nic tylko zacierać ręce i czekać
Ile ludzie tyle opinii. Jedni dostają orgazmu na sam słuch o pierwszej części a inni jadą jak po rzadkim gównie. Ja tam dygałem na pierwszej części i dlatego chetnie obejrze drugą. Najlepsza forma horroru to bać się tego czego nie widać a nie filmy w stylu drag me to hell - to dopiero był chłam T_T
Skoro wydanie filmu na taką skalę (zarobił kilkadziesiąt milion dolarów) autor filmu zawdzięcza Spielbergowi, który z własnej inicjatywy wspomógł go w wydaniu PA przez Dreamworks to chyba raczej nie nazywałabym tego gównem :) Zdecydowanie ;-)
"Najlepsza forma horroru to bać się tego czego nie widać " dokładnie...a jak ktoś zadaje pytanie "Po co?' to zawsze mam ochotę powiedzieć- Po jajco!!! ale nie złośliwie.. :) pozdrawiam
Też się zgadzam z tym stwierdzeniem,że najbardziej boimy się tego czego nie widać.Ja szczerze mówiąc nie opieram się o opinie "ekspertów", bo to jest naprawdę tylko i wyłącznie kwestia gustu.Denerwują mnie ludzie, którzy piszą, że film to gówno i niepotrzebnie kręcą 2 część bo najczęściej nie przekraczają oni 15 lat i słuchają Biebera na głos w autobusie.Mnie film autentycznie nastraszył, tak, że w nocy nie patrzyłem na drzwi w domu;)Na 2 część czekam niecierpliwie.Mam nadzieję, że zostanie utrzymany w podobnym klimacie i nie przyszło do głowy reżyserom żeby trochę ten film "ukrwić". Na moje może być to kopia 1 części a i tak będę się bał gdy czas się spowolni w nocy;)
pozdrawiam!
no i ja przewidziałem, ten film to syf. ale nie żałuje że się do kina wybrałem bo przynajmniej wiem że miałem rację. I nie kłócić się że jest straszny, bo wcale nie jest. I jeszcze o zgrozo ma powstać trójka ;(