PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547977}
5,7 63 tys. ocen
5,7 10 1 62927
4,4 17 krytyków
Paranormal Activity 2
powrót do forum filmu Paranormal Activity 2

nie mam niby problemow z ogladaniem filmow w oryginale, ale zwykle musze sie jednak troche poskupiac, a jak mam napisy to tak ani nie koncentruje sie na sluchaniu ani czytaniu, mam wrazenie ze dzwiek z napisem sie miesza i wpada prosto do glowy.
no i sciagnalem napisy z napiprojekt i kur...ja pier.... ja nie wiem czy to tlumaczyl debil, analfabeta czy jakis zalosny autotranslator ale po prostu miazga. jak mozna tlumaczyc w napisach czyjes imiona?! aunt kate - ciocia kasia. laska wychodzi z chaty i mowi "ide do biedronki" NO LOL!!! ze juz nie wspomne o bykach ortograficznych takiej klasy ze mózg sie lasuje. totalny dramat.

użytkownik usunięty
whitepony86

To i tak jesteś dobry, że znalazłeś jakiekolwiek napisy. Wszędzie w sieci ściągając napisy do Paranormal Activity 2 ściągają się do pierwszej części. Pomimo, że film jest już od dawna w kopi dvdrip, nadal nigdzie nie można dostać napisów.

Moze ja mam szczescie ale mam dosyc dobre napisy.... jest tam pare bledów ale lepsze od tych pierwszych z translatora... tzn niektóre wyrazy sa z małej litery czasami brak przecinków ale nie sa tragiczne.