PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547977}
5,7 63 tys. ocen
5,7 10 1 63005
4,7 13 krytyków
Paranormal Activity 2
powrót do forum filmu Paranormal Activity 2

kristi nagle staje sie normalna i wraca do zycia po ataku demona i ginie chlopak jej siostry. I
tak jak by demon z kristi na katie przeszedl..
nie rozumie. Niech mi ktos wytłumaczy tą końcowke.

ocenił(a) film na 7
marcelo69

Otóż by odczarować Kristi, jej mąż musiał odprawić na niej rytuał, dzięki któremu demon przeniósł się jej najbliższą kuzynkę czyli na Katie. Sama Katie nic o całym tym posunięciu nie wiedziała, skąd jej dalsze losy możemy oglądać w pierwszej części.

ocenił(a) film na 7
dyzio17

w tym problem ze ja zamiast 1 to 2 zobaczyłem :) Dzieki :) Tylko ze ja sobie nie przypominam by on jakis rytuał odprawial xD

ocenił(a) film na 8
marcelo69

jak mąż kristy schodzi do piwnicy po syna to ma ze sobą krzyż i jest później ujęcie jak szarpie sie z żoną i przykłada jej do piersi krzyż ;)

ocenił(a) film na 7
roka_2

hmm czyli w pierwszej czesci pokazane jest to co dzialo sie w domu kattie i czyli jak tej ostatniej nocy zabiła swojego chlopaka to znaczy ze demon z kristi na kattie przeszedl ? I nastepnie kattie zabiła swoją siostre i jej męż i zabrała dziecko ? Totalny odlot :D ryje mózg ten film :D

ocenił(a) film na 8
marcelo69

dokładnie ;]

ocenił(a) film na 7
marcelo69

Najlepsze stwierdzenie jakie usłyszałem o tym filmie. :D "Totalny odlot :D ryje mózg ten film :D" - masz plusa u mnie za to.