PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547977}
5,7 63 tys. ocen
5,7 10 1 62927
4,4 17 krytyków
Paranormal Activity 2
powrót do forum filmu Paranormal Activity 2

szkoda troche

ocenił(a) film na 7

szkoda troche tego co bylo w jedynce pokazane. tworcy bardzo sprytnie chcieli polaczyc filmy
i pokazac to co stalo sie przed i zaraz po wydarzeniach z jedynki. cala fabula jednak nie do
konca mi pasuje... pare elementow jest wogole bez sensu jak ta piwnica jakbytam mial
demon mieszkac a wcale to nieprawda... albo zdjecie ktore wiadomo ze w jedynce sie
znalazlo nadpalone po pozarze z dawnych lat a tu podpala je Dan... ogolnie ocenic mozna
film w 3 etapach. pierwsze pol godziny nuda,drugie pol godziny nuda z paroma pojawiniami
sie demona i ostatnie pol godziny to czas straszenia filmu i to uratowalo go jakos. film
ogolnie podobal mi sie ale do najlepszych nie nalezy. mysle ze 7/10 to jest maks i to takie
naciagane ale tylko ze wzgledu na to ze jedynka tak bardzo mi sie podobala. prosze tylko o
nie wyzywanie mnie czy obrazanie za moje wlasne zdanie. kazdy ma swoje i chetnie
wyslucham innych :)

ocenił(a) film na 6
BROWAR_2

a Ja się zgadzam z Twoim zdaniem, jedynka dużo lepsza a dwójka to już masło na zbyt dużej kromce chleba, takie mam zdanie,ale zazwyczaj tak jest że jeśli pierwsza część horroru jest nadzwyczaj dobrze zrobiona i trzyma w napięciu,tak druga to totalna klapa,chociaż tutaj takiej klapy nie widzę,film nie jest zły,poprostu gorszy od jedynki,troszke przewidywalny,może dlatego, że obejrzałem jedynkę a nazajutrz dwójkę...pozdrawiam