Dlaczego Katie Featherston, która zginęła w części 1, występuje w części 2?
skąd wiesz,że zginęła??:D,ja oglądałęm tę wersję filmu, w której Katie zabija Micah i i na tym się film kończy ale z tego co wiem są trzy alternatywne zakończenia, może widziałeś to w którym policja zabija Katie,lub podżyna Sobie gardło:)
A nie przyszło wam do głowy to że UWAGA SPOILER wydarzenia w drugiej części odbywają się przed tymi z pierwszej, a tak dokładniej to Paranormal Activity 2 rozpoczyna się dwa miesiące przed częścią 1
Dokladnie Sk8cior3. To jest jakby kontynuacja pierwszej części.W tej części tak naprawdę dowiadujemy się dlaczego Katie (z pierwszej części) została opętana przez złego ducha.Ponieważ mąż jej siostry przeżucił demona na jej siostrę czyli Katie tak jak kazała mu gosposia która znała sie na duchach.Dwójka jest tak naprawdę pierwszą częścią która pokazuje od czego to wszytko się zaczęło.Przecież to logiczne.Od razu jak zobaczyłam na początku filmu katie i jej chłopaka w domu u tej dziewczyny to skapnęłam się ,że jest opowiadanie historii co się wydarzyło zanim katie z pierwszej części została opętana.
Tak a w pierwszej części Katie mówi że to od zawsze skupiało się na niej... Fabuła się przewleka z jedynką, dopiero koniec filmu jest kontynuacją. Jest pokazane co działo się przed jedynką, w czasie i po. Ali niespodziewanie wyjechała na obóz szkolny to zgadnijcie kto będzie w 3 części szukał Katie i Huntera....
nie wydaje mi się, żeby tak potoczyła się fabuła następnego filmu. Oczywiście może tak być, ale bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że twórcy jeszcze bardziej cofną się w czasie i sięgniemy korzeni. Taka odwrócona kontynuacja :P ale kto wie. co będzie to będzie.