PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637875}
5,1 33 tys. ocen
5,1 10 1 32977
4,1 9 krytyków
Paranormal Activity 4
powrót do forum filmu Paranormal Activity 4

Gniot

ocenił(a) film na 1

gniot i jeszcze raz gniot.

ocenił(a) film na 5
luckygirl23

Jak jestem fanką Paranormal Activity, tak 4 część tego - według mnie - naprawdę potrafiącego przestraszyć, trzymającego w napięciu, a tak prostego w oprawie, filmu, powaliła mnie... Właśnie wróciłam z kina i owszem, szłam tam z lekkim przeświadczeniem, że zazwyczaj tylokrotne powielanie tego samego tematu, czy też kontynuacja mająca już w tytule "4" może być nieco nudna, przekombinowana, czy też po prostu nie tak zaskakująca jak pierwsza część. I niestety nie pomyliłam się, koniec filmu rozbawił mnie ( za dużo wszystkiego, za dużo! ), ale rozbawił nie tylko mnie, bo połowa sali wybuchła dość głośnym śmiechem i wszyscy wychodzili rozczarowani i rozbawieni takim obrotem sprawy. Szkoda, wielka szkoda. Ale to nie zmienia mojej 'fascynacji' poprzednimi częściami, jednak tą 4 część będę się starała porzucić gdzieś w sfery zapomnienia...

ocenił(a) film na 1
marti9812

od pierwszej cczesci ten film mnie nie powalil;p.Brak spojnosci w fabule,aktorzy marni.Pomijam juz fakt ze zachowanie bohaterow jest tak glupie,nie zrozumiale ze nie warto dalej ogladac tego badziewia

ocenił(a) film na 1
luckygirl23

a i jeszcze najważniejsza sprawa:) Ten film wcale nie jest straszny ani trzymający w napięciu:).

luckygirl23

heh film z kolekcji denne kontynuacje, zbijajacy miliony na świecie, a w rzeczywistości nie wart moich 12 zł., zakonczenie wzbudziało śmiech, nie spodziewałam się armi zombii niejednoznaczenego zakonczenia..... heheh ci

gia414

Przecież na końcu to nie były zombie =="