PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637875}
5,1 33 tys. ocen
5,1 10 1 32977
4,1 9 krytyków
Paranormal Activity 4
powrót do forum filmu Paranormal Activity 4
ocenił(a) film na 6
elfosz

Właśnie wróciłem z kina i sądzę że jest to najgorsza że wszystkich części, ale nadal podoba mi się bardziej niż wiele innych horrorów/thrillerów. Polecam, ale nie nastawiaj się na zbyt wiele ;)

ocenił(a) film na 6
elfosz

na pewno najgorsza ze wszystkich części ale co nie znaczy ,że film był jakiś strasznie niedobry. W filmie zabrakło mi tego żeby coś mnie przestraszyło ...no może przestraszyło mnie to jak główna bohaterka wskoczyła znienacka na łóżko ...:)

ocenił(a) film na 4
RinOkum

Mnie w PA najbardziej podoba się dźwięk, czy w PA4 także można tego doświadczyć różnego rodzaju dźwięków grozy etc ?

ocenił(a) film na 8
vandal454

Byłem wczoraj na filmie i muszę powiedzieć, że ta część bardzo mi się podobała. Nie wiem czemu inni ludzie ją tak hejtują... Co do dźwięków- tak, uświadczysz różnego rodzaju dźwięki :)

elfosz

Moim zdaniem film przeciętny - ani nie tragiczny, ani nie zachwycający. Ze zdaniem czy najgorszy w serii bym polemizował (czy to miano nie należy się czasem PA3?). Generalnie obejrzeć można, pytanie czy warto iść na niego do kina ;) Ja skorzystałem ze Środy w Cinema City (14 zł), ale czy warto dawać pełną kwotę za bilet? Jeśli ktoś jest fanem serii to chyba tak, innym poradziłbym poczekanie na DVD ;)
Moim zdaniem największą zaletą filmu jest główna bohaterka - prześliczna dziewczyna, mimo że młoda :P Ale czy to świadczy za czy przeciw filmowi to niech każdy oceni sam ;)

elfosz

Warto zobaczyć, jeśli widziało się poprzednie części :)

ocenił(a) film na 7
elfosz

Dziś byłem w kinie i obejrzałem 4 odsłonę PA. Wybrałem taką porę, żeby było jak najmniej ludzi, wyszło że sala była pusta. Efekt był niezły przez cały czas pomimo dosyć mało dynamicznej fabuły zastanawiałem się co tym razem się stanie, wsłuchiwałem się w dźwięk czekając na ten moment kiedy demon coraz mocniej manifestuje a dudnienie zaczyna narastać.
Jeśli nie oglądało się wcześniejszych części warto sobie poczytać trochę na wiki o co biega w tym wszystkim. Fajne rozmowy sa po tym filmie, kiedy starasz się odgadnąć o co chodziło, bo przyznam ten film bardziej gmatwa niż tłumaczy dotychczasową fabułę.
Lubię tą serie dlatego moim zdaniem warto obejrzeć wszystkie części :)

ocenił(a) film na 10
Qarvis

A powiedzcie a w tej części jest jakieś info co się działo z Kaite przez te 6 lat i dlaczego adoptowali Huntera ?

ocenił(a) film na 7
Umbrella_OC

Podobno ma się to wyjaśnić w następnej części. W 4 nic nie wyłapałem.

ocenił(a) film na 10
Qarvis

Dziękówka stary :)

użytkownik usunięty
elfosz

nie

elfosz

Polecam film nie wywołuje szału ale na pewno bedę o nim pamiętać przez kilka dni :D

ocenił(a) film na 7
elfosz

ej sory, moim zdaniem każdy film jest co raz lepszy, moim zdaniem na równi z trójką, więc dobry..

ocenił(a) film na 5
elfosz

Wczoraj byłem w kinie, szału nie ma ale daje radę. Takie 5/10 imo.

Apiseq

Ja również byłam wczoraj w kinie na tym i troszkę się rozczarowałam. Wszystkie elementy które niby miały straszyć były identyczne jak w częściach poprzednich.Film momentami nudny i przewidywalny.Myślałam,że chociaż wyjaśni się coś w sprawie Huntera i Kate ale niestety,będzie to chyba ciągnięte przez pare następnych części.. Dla mnie ze wszystkich 4 ta jest najsłabsza :)

ocenił(a) film na 4
elfosz

Nie polecam, byłam wczoraj w kinie. Bardziej wymuszonego filmu pod publikę w życiu nie widziałam. Było parę scen że człowiek drgnął na fotelu ale fabuła i nawiązanie do pozostałych części po prostu do bani. Końcówka pozostawiła niedosyt i śmiem domniemać że szykuje się kolejna część. Gniot i jeszcze raz gniot

elfosz

Szybko, krótko i na temat:
Podobały Ci się poprzednie części, jesteś ciekaw co dalej - na co jeszcze czekasz?
Nie podobało się, zostań w domu.

elfosz

Tak, ale bez gimnazjalistów.

ocenił(a) film na 2
duzami

NIEEEEEEEEEEEEEEEEE

rsky

Mam słabość do tego typu straszenia i dlatego żadne racjonalne argumenty do mnie nie przemawiają. Podobnie jest ze stroną przeciwną. Wszystko jest kwestią odmiennych gustów.

ocenił(a) film na 1
elfosz

To nie żart Muminki są lepsze!Zapytaj znawców, lub przeczytaj"Tatusia Muminka i morze".Jak masz skłonności do depresji nie czytaj:)

ocenił(a) film na 5
elfosz

4 część jest kiepska. Już 3 była słaba i liczyłem, że ta może ją przebije, ale się zawiodłem. NIE POLCEM!!!