Pasja

The Passion of the Christ
2004
7,5 242 tys. ocen
7,5 10 1 242179
6,8 42 krytyków
Pasja
powrót do forum filmu Pasja

Uwielbiam sadystyczne filmy !
i kompletnie nie rozumiem dlaczego ten film nie jest określony gatunkowo jako horror albo gore! I porada dla wielbicieli krwi i flaków - przewińcie, końcówka jest najlepsza!

ocenił(a) film na 8

Manipulujesz cały czas. Już dziesiątki razy zmieniałeś obraz mojej osoby dostosowując się do moich nowych, nie trzymających się kupy wiadomości, po to by osiągnąć swój cel, ośmieszyć mnie. Cały czas zmieniasz to co mówisz i postawe jaką przyjmujesz. Dobra, koniec żartów

użytkownik usunięty
Andrewx51

Jakich "żartów"? Ja nie żartowałem.

Ja nie zmieniam swojego zdania na Twój temat. Moim zdaniem jesteś inteligentnym człowiekiem o złym charakterze. A jesteś zły bo chcesz być zły. Bawi Cię to, że ktoś Ci w busie ustąpi miejsce albo, że będzie się bał Twoich pięści. Sam tak pisałeś.

Czy można jaśniej?

ocenił(a) film na 8

Ja sobie żartowałem troszkę z siebie. Zdania nie zmieniasz, zmieniasz to co piszesz, elastycznie. Jest sporo ludzi dla których mam dobry charakter, ty się do nich nie zaliczasz

użytkownik usunięty
Andrewx51

Dobro jest niepodzielne.

Jeśli potrafisz być dla kogoś złym człowiekiem to niestety... jesteś w ogóle złym człowiekiem.

Oczywiście... możesz mimo wszystko być dobrym DLA wybranych ludzi. Ale to dobro, które wyrządzasz innym nie czynisz w takim razie dla samego dobra, lecz z innych (wtórnych) powodów. Oczywiście ci ludzie będą Ci wdzięczni. Ale to nie zmienia Twojego charakteru.

ocenił(a) film na 8

"Dobro jest niepodzielne. "

Prawda. Tylko że jest takie dopiero ostatecznie, jako absolut. Nikt, żadna osoba nie jest tak naprawdę dobra. Każde cierpienie jest oddalaniem się od dobra

użytkownik usunięty
Andrewx51

Mylisz się. Cierpienie odbywa się w naszych głowach, nie jest obiektywne. Dobry człowiek jest od tego wolny. Ja nie jestem od tego wolny, więc nie jestem dobry. Wątpię, że z Tobą jest inaczej. Nie spotkałem człowieka, który cierpiąc nie cierpiał.

Masz rację, że tylko absolut może być dobry. Ale człowiek powinien dążyć do tego, aby się zestroić z absolutem. Wtedy przynajmniej będzie na "dobrej" drodze.

Nie wiem po cholerę Ci to piszę. Chyba wciąż Ci "dobrze" życzę. Ale według Ciebie i tak chcę tylko brylować... ;)

ocenił(a) film na 8

Ale ja nie napisałem że nie odbywa się w głowie, i co to ma do obiektywizmu? Wewnątrz jest na zewnątrz i na odwrót. Kolejny mały kancik z twojej strony, myślisz że jesteś w stanie mi coś wmówić. Co ty mi piszesz? To co ja tobie kiedyś napisałem, sam niczego nie wymyśliłeś

użytkownik usunięty
Andrewx51

Nie do wiary... straszny pyszałek z Ciebie ;)

ocenił(a) film na 8

Bo stwierdzam że ja ci powiedziałem wcześniej to co wyżej napisałeś?

użytkownik usunięty
Andrewx51

Bo nic nie rozumiesz i nie chcesz rozumieć. Wstyd Ci, że mógłbyś się dużo ode mnie nauczyć. Takie są fakty.

ocenił(a) film na 8

Fakty są jedynie takie że jesteś zarozumiały i kantujesz innych fałszywą pokorą

użytkownik usunięty
Andrewx51

"Takie są fakty" - "Nie, takie są fakty" - "Nie, nie, takie są fakty"...

Nawet nie dostrzegasz jakiego pajaca z siebie zrobiłeś.

Przyznaję, że Ci trochę w tym pomogłem. Ale tylko trochę :D

ocenił(a) film na 8

Teraz to ja już nie musze robić z siebie pajaca ;)

użytkownik usunięty
Andrewx51

Nigdy nie musiałeś. To był twój wybór. Ale jesteś zbyt pyszny, aby to zauważyć.

ocenił(a) film na 8

Jestem zbyt pyszny żeby zauważyć że to był mój wybór? Możesz napisać zdanie z sensem następnym razem?

użytkownik usunięty
Andrewx51

To było barrrrrrdzo sensowne. Twoja pycha Cię ogłupia, dlatego tego nie rozumiesz.

ocenił(a) film na 8

Kwas cie ogłupia ćpunie. Dowiedź logiki w tym zdaniu

użytkownik usunięty
Andrewx51

Niczego nie będę Ci dowodzić, głuptasiu. Nie ten poziom, matołku. Ty jesteś dla mnie tylko pośmiewiskiem, jaja sobie z ciebie robię. Nic więcej.

ocenił(a) film na 8

No też mi się wydaje że trudno tego dowieść ;D

użytkownik usunięty
Andrewx51

Bo nie jesteś od tego, aby coś dowodzić. Jesteś tu od tego, abym z Ciebie robił idiotę.

ocenił(a) film na 8

No jak na razie to ja z ciebie zrobiłem idiote

użytkownik usunięty
Andrewx51

"Ja z Ciebie zrobiłem idiotę" - "Nie, ja z Ciebie z zrobiłem idiotę" - "Nie, nie, to ja z Ciebie zrobiłem idiotę"...

JESTEŚ ŻAŁOSNY, ludzkim psem pawłowskim.

ocenił(a) film na 8

Nic nie poradze na to że zrobiłem z ciebie idiote (patrz wyżej). Z resztą jakby to miał być niby pierwszy albo ostatni raz, heh

użytkownik usunięty
Andrewx51

Nic Ci to nie da, skarbie. Łatwo mi to poszło. Na początku się wahałem. Ale uznałem, że nie warto się litować nad takim odpadem.

ocenił(a) film na 8

Nic ci nie poszło

No proszę!
Umieściłam jeden głupi prowokujący wpis a tu taki odzew! Tylko czy jest o czym dyskutować?

użytkownik usunięty
thebeatles91

Z Tobą tak - Z Andrzejem nie...
Szkoda tylko, że tak późno to zauważyłem :D

P. S.
Ale post Twój był i tak świetny ;)

ocenił(a) film na 8

Ale tanie komplementy

a dziękuję ;] a co do Pana Andrzeja to masz 100% racji. Z takimi złośliwymi ludźmi nie da się polemizować. Trudno rozmawiać z człowiekiem który zamiast argumentów rzuca obelgami, ot!

użytkownik usunięty
thebeatles91

No i jak widzisz nie pomyliłem się: jak na zawołanie piesek znów szczeka ;)

ocenił(a) film na 8
thebeatles91

Zdenerwował cie fakt że to są tanie komplementy a ty jesteś ich ofiarą? Nie jestem złośliwy tylko zawzięty na tego pajaca, mało rozgarnięty człowieku

Andrewx51

Argumenty! Błagam, argumenty! o czym my rozmawiamy?. O dziwo nic mnie nie zdenerwowało, po prostu "zadziwiają" mnie twoje wredne, chamskie komentarze!. Ty złośliwy chłopcze nieustannie szukasz zaczepki. I dlaczego tak zioniesz do wszystkich nienawiścią ? Z Tobą po prostu NIE da się rozmawiać

ocenił(a) film na 8
thebeatles91

Nie szukaj wymówki bo ci to nie pomoże, tylko odnoś się do tego co piszę. Argumenty na co? Myślisz że Momopyszczek uważa twój wpis za świetny? Ja też mógłbym napisać że twój wpis jest świetny, ale nie napiszę bo jest słaby, tak jak i ty. Co to ma być za mierna prowokacja? Podobnych wpisów na tym forum były już SETKI i Momopyszczek który przesiaduje tu całe dnie wie o tym bardzo dobrze

Andrewx51

Prowokacja owszem słaba, sama napisałam że nie ma na co odpisywać ale Ciebie drogi złośliwy Andrzeju do dyskusji jak widać to przyciągnęło. I znowu obrażasz ludzi, zawsze musisz wtrącić te swoje 'trzy grosze' w każdym poście. Ahh ta pogarda ... zacytuje Ci Kellermana drogi chłopcze i mam nadzieję że zapamiętasz te dwa nieskomplikowane zdania: Arogancja potrafi dodawać otuchy – przekonanie, że jest się pąkiem mądrości wykwitającym na stercie łajna głupoty, bywa emocjonalną izolacją. Ale to ryzykowne urojenie prowadzi do nieprzygotowania, nagłej utraty równowagi, kiedy rzeczywistość wali się człowiekowi z trzaskiem na głowę i inteligencja przestaje wystarczać, ot!

ocenił(a) film na 8
thebeatles91

Moje wjazdy na Pyszczka nie były spowodowane twoim wpisem, jesteś upośledzona?

ocenił(a) film na 8
thebeatles91

Nieważne, i tak wiadomo że jesteś upośledzona. Mam do ciebie kilka pytań:

1. Napisałaś że nie ma co odpisywać. Czy uważasz że ja w ogóle do ciebie pisałem?
2. Skoro sama uważasz swój wpis za słaby, za co dziękowałaś Momopyszczkowi?
3. Jesteś dumna z cytowania nieswoich myśli?
4. Czy to na podstawie moich prywatnych niezbyt poważnych dyskusji z Momopyszczkiem sprzed kilku dni wyciągasz wnioski na temat mojej osoby?

Andrewx51

Twoje pytania są tak głupie że nie widzę potrzeby odpowiadania nawet na jedno z nich. Przepraszam ale dyskusja z Tobą nie ma sensu. I niech Ci będzie - jestem upośledzona.

ocenił(a) film na 8
thebeatles91

Moje pytania nie mogą być głupie. Mogą tylko wymagać udzielenia szczerej odpowiedzi. Co postawiło by cie w niekorzystnym świetle? Nie wiem, czego się boisz? Dyskusja ze mną nie ma żadnego sensu. Wreszcie się przyznałaś do bycia upośledzoną, ale nie jest to dla mnie nic nowego

Andrewx51

a polemizować owszem można ale na innym poziomie, nie umiesz rozmawiać nie obrażając innych ludzi dlatego się do Ciebie przyczepiłam.

ocenił(a) film na 8
thebeatles91