straszliwie głupi film, jak na taką obsadę to po prostu klęska, to jest jakis nieporozumienie kompletne , radze nie oglądać strata czasu
widze ,że mało komu spodobał się D2. Dziwne... nie wiem czego spodziewaliscie sie po tym filmie, Rodriguez zapowiedzial ,ze bedzie to zabawne kino rozrywkowe a nie kontynuacja czesci 1. Dla mnie ten film jest doskonaly a postac stworzona przez Deppa genialna
Dokładnie.
Ogólnie zauważyłem że większość ludzi na filmwebie podchodzi do każdego filmu w poszukiwaniu ambitnego kina a przecież Rodriguez zawsze bawi się na granicy absurdu i to w nim lubie. Część 4 pokojów, Od zmieszchu do świtu, Desperado i ten film to najlepsze "kiczowate" filmy jakie widziałem.
pozdrawiam.
Człowieku ! Ambitnego kina ? Jakbym chciał obejrzec cos ambitnego to napewno nie zabrałbym sie za to 'coś'. Ja tego nawet filmem nie nazywam. To kawałek jakiegos gówna opowiadający nie wiadomo co.
Czy to ma wogóle fabułę ? Smerfy sa lepiej zbudowane.
A co wy się tak wszyscy obsadą zachwycacie ? Banderas się tak nadaje do roli niezniszczalnego gringo jak moja bacia. Do tego jakas ciota Enrique , która bawi się gnatem i strzela do butelek. Depp całkowicie zmalał w moich oczach własnie po tym filmie. Jak mógł wybrać taką ścierwiasta rolę. Przeszdł się po ulicy z pustymi oczodołami i durni ludzie się zachwycaja. To jest juz nienormalne. Wszystko za nazwisko. Ludzie ! Obudźcie się ! Wszechobecny kult gówna. Dla rozrywki to wam proponuje muminki pooglądać. To robi wode z mózgu a na rozrywkę to się chyba tylko w Tanzanii nadaje, gdzie ludzie oniemieja na widok pudełka zwanego telewizorem. Tyle.