Ten film mógł być jednym z najlepszych horrorów jak nie najlepszym, ale nie! Scott dopuścił do produkcji takiego ścieku. Cały film powinien być jak fanowskie VHS i w 100% opisujące całą fabułę. Zobaczcie sobie party_room_mp4 i porównajcie do filmu. Nie było żadnego strasznego momentu w filmie a VHS so genialne. To powinno być wypełnione gore i od 18 lat. Jestem kompletnie zawiedziony, nie polecam
Twoja opinia nawet nie nadaje się do polemiki...18 lat? gore? Ty wiesz czego to jest adaptacja? Jako fanka serii nigdy nie oczekiwałam nie wiadomo jakiej straszności ani tym bardziej rozlewającej się krwi na prawo i lewo. W grze przecież tego nie było to więc zrozumiałe, że i w filmie nie ma. Pochwalę nawet zrealizowanie ostatniej strasznej sceny, którą do tej pory widzieliśmy tylko jako zlepek pikseli.
Żałosny jesteś, film jest wspaniały a że ty jesteś jakiś zje**** to już twój problem XD
No wiesz, nie spodziewają się za dużo jak na film który jest kierowany dla 12 - 13lat.
aha
no tak bo mądre filmy sie zaczynają od 16/18 lat typu sausage party, 50 twarzy greya, a poniżej to już filmy automatycznie takie od których nie wolno za wiele oczekiwać..
Skoro jako film 16-18 lat podajesz akurat takie filmy a nie faktycznie jakościowe to jesteś po prostu debilem xD jeszcze to wymienienie greya to wogóle żenada, bo jest to potocznie znane gówno z czym każdy się zgadza :D poza tym co w tym filmie jest mądrego? Film po prostu tylko i wyłącznie dla psycho fanów fnafa, którzy wezmą każde gówno Scotta i nazwą je arcydziełem.
Zaskoczę Cię i - tu na stronie filmwebu - się z Tobą zgodze w kwestii przykładów filmów. Ja chcąc powiedzieć, że po filmach 12-13 lat można się spodziewać serio jakościowych rzeczy, to mówiłem o do bani filmach z wyższej kategorii wiekowej GDY zamiast tego mogłem podać serio jakościowe filmy w kategorii 12-13 i niżej i dla większej grupy odbiorców niż chociazby ten FNAF
.
Dla mnie w tym filmie jest mądre to, że nie poszli w totalną łatwiznę typu animatron zły, bezduszny tylko dali coś więcej niż totalna klisza (która kiedyś była w planach), a z wąskim gronem odbiorców się trudno nie zgodzić bo to bardzo film dla fanów, ale no jak widać nie dla wszystkich, bo niewszyscy fani i psychofani sie cieszą z filmu
PS Nie uważam filmu za arcydzieło, ale po prostu dobrze sie przy nim bawiłem
bardzo naiwne jest myślenie, że Scott zgodziłby sie na pokazanie prawdziwej fabuły fnafa w tym filmie, fabułe odkrywało się samemu od 2014 razem z resztą ludzi zajaranych fnafem, a nie w kinie