PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=736788}

Piękna i Bestia

Beauty and the Beast
2017
7,2 144 tys. ocen
7,2 10 1 143837
5,5 50 krytyków
Piękna i Bestia
powrót do forum filmu Piękna i Bestia

http://citizengo.org/pl/42376-stop-deprawacji-dzieci-homoseksualizm-w-bajce-piek na-i-bestia

ocenił(a) film na 2
MisterTornister

typie. Daj sobie juz spokoj. A zanim cos takiego stworzycie, durnowate petycje, to moze najpierw przeanalizujcie kto w filmie jest kim. Troszke przesadzacie z ta napinka o gejostwie, pedalach i cwelach w filmie. Dam na tace za CIebie i zamowie msze w Twojej intencji. Bog Ci pomoze bracie ! Caluje i pozdrawiam, pokoj z Toba.

użytkownik usunięty
MisterTornister

co do petycji - nikt nie jest zadeklarowanym homoseksualistą, a pisanie ze film jest 'gejowski' jest po prostu głupie, skoro nikogo nie razi wątek młodej dziewczyny zakochanej w ogromnej bestii (co chyba jest bardziej przerażające niż homoseksualizm). Jak ktoś nie chce żeby jego dziecko obejrzało ten film, to niech go nie zabiera i tyle

ocenił(a) film na 8

Nie kracz, bo zaraz powstanie petycja, że film promuje zoofilie ;)

ocenił(a) film na 5

"skoro nikogo nie razi wątek młodej dziewczyny zakochanej w ogromnej bestii " tak tylko przypominam iż Bestia na końcu wraca do postaci człowiek, którą był. Więc pewnie dlatego ludzi to nie razi.

użytkownik usunięty
Robert831231

wszyscy na tumblrze zawsze pisali że wolą Księcia w zwierzęcej postaci xD

Robert831231

ale Bella zakochuje sie w nim kiedy jest bardziej owlosiony, z ogonem i takymy welkymy rogamy ^^, muuu!!! xDD

Bestia jest człowiekiem.

MisterTornister

To marksizm kulturowy, to szkoła frankfurcka mająca na celu zniszczyć cywilizację.

https://www.youtube.com/watch?v=1ZHDU48xO_s

Walcz o przyszłość swoich dzieci.

MisterTornister

DALEJ! POKAŻMY SWÓJ SPRZECIW.

Nawet jeśli nie oglądałeś, daj 1. Niech będzie to najsłabiej oceniony film, bo promuje dewiację. Disney to zło.

Normalny człowiek.

ocenił(a) film na 8
MisterTornister

Czy widziałeś ten film, że tak go krytykujesz?
Uważam, że nie było tam nic co mogłoby budzić niesmak. Fakt LeFou tańczy z Gastonem, ale umówmy się: widzieliśmy to w bajce. Cały wątek homoseksualny był przedstawiony w prawie niezauważalny sposób dla osób niemających świadomości o orientacji LeFou.
Dla mnie to bardziej przypomina Morta (LeFou), który ślepo wpatruje się w Juliana (Gaston) pomimo jego licznych wad. To była chyba bardziej miłość do idola niż do osoby, z którą chcielibyśmy spędzić resztę życia.
Pozdrawiam

MisterTornister

Jakoś niezdrowo się podniecasz. Jakby powiedział klasyk: "Znaj proporcjum, mocium panie".

MisterTornister

Myślałem co można odpisać na takie idiotyczne komentarze jak @MisterTornister. I wymyśliłem:
ssij pałę.

MisterTornister

Pokazuję sprzeciw do Twojej petycji - dałam 10 :)

BlondBrownSugga

Boże chroń dzieci tej kobiety.

ocenił(a) film na 1
MisterTornister

Chyba się podpiszę.