http://citizengo.org/pl/42376-stop-deprawacji-dzieci-homoseksualizm-w-bajce-piek na-i-bestia
typie. Daj sobie juz spokoj. A zanim cos takiego stworzycie, durnowate petycje, to moze najpierw przeanalizujcie kto w filmie jest kim. Troszke przesadzacie z ta napinka o gejostwie, pedalach i cwelach w filmie. Dam na tace za CIebie i zamowie msze w Twojej intencji. Bog Ci pomoze bracie ! Caluje i pozdrawiam, pokoj z Toba.
co do petycji - nikt nie jest zadeklarowanym homoseksualistą, a pisanie ze film jest 'gejowski' jest po prostu głupie, skoro nikogo nie razi wątek młodej dziewczyny zakochanej w ogromnej bestii (co chyba jest bardziej przerażające niż homoseksualizm). Jak ktoś nie chce żeby jego dziecko obejrzało ten film, to niech go nie zabiera i tyle
"skoro nikogo nie razi wątek młodej dziewczyny zakochanej w ogromnej bestii " tak tylko przypominam iż Bestia na końcu wraca do postaci człowiek, którą był. Więc pewnie dlatego ludzi to nie razi.
ale Bella zakochuje sie w nim kiedy jest bardziej owlosiony, z ogonem i takymy welkymy rogamy ^^, muuu!!! xDD
To marksizm kulturowy, to szkoła frankfurcka mająca na celu zniszczyć cywilizację.
https://www.youtube.com/watch?v=1ZHDU48xO_s
Walcz o przyszłość swoich dzieci.
DALEJ! POKAŻMY SWÓJ SPRZECIW.
Nawet jeśli nie oglądałeś, daj 1. Niech będzie to najsłabiej oceniony film, bo promuje dewiację. Disney to zło.
Normalny człowiek.
Czy widziałeś ten film, że tak go krytykujesz?
Uważam, że nie było tam nic co mogłoby budzić niesmak. Fakt LeFou tańczy z Gastonem, ale umówmy się: widzieliśmy to w bajce. Cały wątek homoseksualny był przedstawiony w prawie niezauważalny sposób dla osób niemających świadomości o orientacji LeFou.
Dla mnie to bardziej przypomina Morta (LeFou), który ślepo wpatruje się w Juliana (Gaston) pomimo jego licznych wad. To była chyba bardziej miłość do idola niż do osoby, z którą chcielibyśmy spędzić resztę życia.
Pozdrawiam
Myślałem co można odpisać na takie idiotyczne komentarze jak @MisterTornister. I wymyśliłem:
ssij pałę.