I powiem ze ten film był fajny , przyjemny a nawet niekiedy śmieszny . :** Bardzo mi się podobał .
Zaskoczenie to byłoby wtedy, gdyby ktoś podał istniejące tutaj jakieś głębsze wartości :) Ten film to ewidentna kopia, kopii, kopii (...). dla zaspokojenia głodu odnośnie wieczornej bajeczki "na dobranoc" co niektórym kobietom..
Użytkownik wielbiący filmy pokroju 'Monte Carlo' czy 'Wycieczka na studia' (Twoje oceny:10-tak dla przypomnienia) to nie ma się co dziwić, że taka tandeta jak 'Randki na zlecenie' Ci się podobała.
Jeśli ktoś się na jakiś temat wypowiada, to powinien liczyć się z tym, że nie każdy się z tą opinią zgodzi . Dla mnie ten film był tak pusty i tak pozbawiony jakichkolwiek wartości, że obejrzałam go do końca tylko po to, aby wystawić ocenę (bo zawsze liczę, że może końcówka cudem zwali mnie z nóg). Ktoś ma prawo wyrazić swoją opinię, ja mam prawo się z nią nie zgodzić. Jak ktoś nie potrafi przyjmować krytyki to niech się nie wypowiada - proste ;)
Nie rozumiem dlaczego zamiast opinii na temat tego filmu wolalas (zupelnie niepotrzebnie) ocenic autorke tematu :) To sie mija z celem :)
"taka tandeta", "Dla mnie ten film był tak pusty i tak pozbawiony jakichkolwiek wartości, że..." - według Ciebie to opinia na temat autorki? Swoją drogą zauważ, że sama wciąż nie wyraziłaś swojej tylko (zupełnie niepotrzebnie) wszczynasz dyskusje. Pozwól więc, że zapytam: skoro wyrażanie własnej opinii w danym temacie 'mija się z celem', to co nim jest w takim razie?
Chodzilo mi o twój PIERWSZY komentarz, w ktorym to de facto ocenilas autorke postu, NIE film :)
Ja odpowiadzialam na twój kasliwy komentarz, to ty sprowokowalas 'bezsensowna' dyskusje :) Prosze nie rób tego wiecej, bo taki wlasnie spam mija sie z celem, ktorym jest opinia o FILMIE
Tak Ty odpowiedziałaś na mój 'kasliwy' komentarz jak ja w swoim pierwszym poście odpowiedziałam na czyjąś opinię. Jakby nie patrzeć, gdybym chciała wypowiedzieć się tylko i wyłącznie na temat filmu, założyłabym nowy temat, więc mała hipokrytko również nie spamuj ;) . Zaczęłaś dyskusję, ja ją skończę. Pozdrawiam bez odbioru^