Napiszcie tu swoje zdanie o : aktorach , fabule oraz ogólnie zdanie o filmie .
Oto moje wnioski :
Aktorzy : Oczywiste jest to , że moim najlepszym bohaterem jest Hoffman . Trochę dziwne jest to , że Jill która była dobrą dziewczyną , nagle wykonała wolę ex męża i postanowiła zabić Hoffmana , i nigdy nie doniosła o grach Johna , chociaż o tym dobrze wiedziała . Jestem bardzo szczęśliwa , że nie było w tej części Amandy , której nie lubię ! . Lekki żal to to , że z Johna zrobili skate`a ;/ . Postać Bobbiego była nawet nawet . ;D . Polubiłam też detektywa Gibsona , który oczywiście zginął .
Fabuła : Pułapki były fajne , krwawe , najlepsze chyba ze wszystkich części , kamienna twarz Hoffmana w każdej sytuacji jest dobra , podziwiam go za to , że mimo że policja i FBI go ścigali nie robił sobie z tego zupełnie nic . Troszkę było mi szkoda Jill , bo była nawt nawet i miała ładne cycuszki. ;D . Szkoda , że było tak mało Gordona , bo on był istotną postacią . Niedociągnięciem jest to , że nie wytłumaczyli kto pomagał doktorkowi łapać Mareczka , czyli niewiadome trzy świnki . ;D . Końcówka dupna , bo mój ulubiony został zamknięty ;( . Mam nadzieję , że w 8 części ( jak będzie ) to jakoś się wydostanie . ;D .
Ogólnie : Daję 9 na 10 z powodu końcówki . Ale poza ta koncóweczkę to bomba !