W kółko te same piosenki (ile ich było? 3?), które co prawda tekstem nieco się różnią, ale melodię mają już na jedno kopyto. A do tego Golce kojarzą mi się z górami. Czy film dział się w górach?
Zgadza się, wtedy Golcowie byli świeżakami i na topie, dziś to cholery dostaję jak słyszę ich piosenki, tak się przejadły a do tego filmu fakt nie pasują stylistycznie ale wtedy nikt na to uwagi nie zwracał bo jak mówiłem Golce byli na topie.
Co wy mówicie sam znam Golców osobiście bardzo wporzo ludzie. Co do filmu mi jednak wydaje się że ich piosenki tam pasują-są to proste piosenki do śmiesznego, prostego ale z przesłaniem filmu.
Co mają prywatnie Golcowie to swojej muzyki ?!
Bardziej pasowałyby piosenki disco polo do tego filmu !
Mi się akurat utwory Golców tam podobały, film jest przyjemny i lekki a takie są właśnie piosenki Golców dla mnie pasują jak ulał
A żebyś się Jordan66 nie zdziwił.
W filmie ,,Kochaj i rób co chcesz" były piosenki Disco Polo i film był udany
Bardzo fajny film inspirowany 'Arizona'. Jedyny minus to ta chlamowata muzyka tych wyjców. I jak ktoś już to zauważył
to nie jest film o górach.
Ja też kompletnie tego nie rozumiem, bo mi muzyka Golców z wielu względów nie pasuje do filmu. Tak jak już wielu wskazało - lepiej pasowałaby muzyka disco polo. Dlaczego właśnie Golcowie?
Wydaje mi się dlatego, że raz - była na nich moda w tamtym roku, a dwa - zapewne twórcy mogli i chcieli muzykę DP wrzucić, ale że ten gatunek nie jest "tró" na salonach, to postanowiono wziąć kogoś z TOP listy przebojów (tamtych czasów).