PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1168}
6,9 118 tys. ocen
6,9 10 1 118336
6,0 30 krytyków
Pieniądze to nie wszystko
powrót do forum filmu Pieniądze to nie wszystko

Za muzykę -3

ocenił(a) film na 7

W kółko te same piosenki (ile ich było? 3?), które co prawda tekstem nieco się różnią, ale melodię mają już na jedno kopyto. A do tego Golce kojarzą mi się z górami. Czy film dział się w górach?

Zakrza

Zgadza się, wtedy Golcowie byli świeżakami i na topie, dziś to cholery dostaję jak słyszę ich piosenki, tak się przejadły a do tego filmu fakt nie pasują stylistycznie ale wtedy nikt na to uwagi nie zwracał bo jak mówiłem Golce byli na topie.

ocenił(a) film na 7
Jordan66

Co wy mówicie sam znam Golców osobiście bardzo wporzo ludzie. Co do filmu mi jednak wydaje się że ich piosenki tam pasują-są to proste piosenki do śmiesznego, prostego ale z przesłaniem filmu.

Grand23

Co mają prywatnie Golcowie to swojej muzyki ?!
Bardziej pasowałyby piosenki disco polo do tego filmu !

ocenił(a) film na 7
Jordan66

Mi się akurat utwory Golców tam podobały, film jest przyjemny i lekki a takie są właśnie piosenki Golców dla mnie pasują jak ulał

ocenił(a) film na 7
Jordan66

A żebyś się Jordan66 nie zdziwił.
W filmie ,,Kochaj i rób co chcesz" były piosenki Disco Polo i film był udany

kondzio969

A czy ja mówię żeby nie pasowały ?!

ocenił(a) film na 7
Jordan66

to sorry

ocenił(a) film na 7
kondzio969

Bardzo fajny film inspirowany 'Arizona'. Jedyny minus to ta chlamowata muzyka tych wyjców. I jak ktoś już to zauważył
to nie jest film o górach.

ocenił(a) film na 7
Zakrza

Ja też kompletnie tego nie rozumiem, bo mi muzyka Golców z wielu względów nie pasuje do filmu. Tak jak już wielu wskazało - lepiej pasowałaby muzyka disco polo. Dlaczego właśnie Golcowie?

Wydaje mi się dlatego, że raz - była na nich moda w tamtym roku, a dwa - zapewne twórcy mogli i chcieli muzykę DP wrzucić, ale że ten gatunek nie jest "tró" na salonach, to postanowiono wziąć kogoś z TOP listy przebojów (tamtych czasów).