PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597319}

Pirania 3DD

Piranha 3DD
2012
3,7 19 tys. ocen
3,7 10 1 19244
3,7 13 krytyków
Pirania 3DD
powrót do forum filmu Pirania 3DD

Zasługuje na jakieś 7.2 a ta ocena co jest to jakiś żart.

ocenił(a) film na 2
rour

Emm haha rozwaliłeś mnie tym tekstem XDD To coś zasługuje na 7,2 nie no weź .. to jest żenada .

ocenił(a) film na 6
rour

Jak się idzie do kina na film o którym się pojęcia nie ma to taka niska ocena nie dziwi. Zamiast najpierw się zainteresować tematem, i doczytać że to jest czarna komedia, to lezą niektórzy jak te lemingi na - wydaje im się - horror, a potem ocena jest jaka jest. Ja dałem 7 - świetnie się bawiłem na tym filmie. Była krew, były cycki i był humor - było wszystko to, czego oczekiwałem od tego typu filmu.

ocenił(a) film na 3
matti87

Jeśli film jest dobry, nie trzeba o nim niczego czytać, łącznie z zarysem fabuły, żeby za pierwszym razem się spodobał. W tym przypadku tak nie jest. Doszukiwanie się na siłę inteligentnego przesłania w prymitywnych scenach zrobionych dla mało wymagającego widza (dając mu jednocześnie satysfakcję, że jest taki genialny) świadczy tylko negatywnie o nim samym. Czarna komedia to na pewno nie była – raczej czarna tragedia.

ocenił(a) film na 6
karlolek91

O gustach się nie dyskutuje, szanuję zdanie przedmówcy, ale się nie zgadzam ;) jak się idzie do kina z zamiarem obejrzenia horroru ( sądząc że Pirania to horror ) to faktycznie można się nieźle zawieść. Ja się psychicznie nastawiłem na to że zobaczę rozrywkę dla debili, że się tak wyrażę, i przed seansem "wyłączyłem mózg" :)