Mnie intryguje raczej hasło na reklamie wyświetlającej się na filmwebie - "Specjalnie na dzień dziecka"... o_o
Bardzo dobrze powiedziane. Brawo dla autora postu ! Sprawdź sobie Kitty_von_Black co Filmweb poleca pod hasłem Piranha 3D (pierwsza część tego czegoś). Pozdrawiam
jestescie kretynami czy jak? ten film jest dnem w porównaniu do bardzo dobrej pierwszej części, która była 100procentowym udanym pastiszem
Nie wiem jak druga, ale pierwsza na pewno była beznadziejna 2/10. Doszukiwanie się w niej pastiszu to znaczna przesada gdyż sam twórca takiego czegoś nie chciał osiągnąć. Zrobił film dla nastolatków z głupim scenariuszem, beznadziejną grą aktorską i tandetną muzyką.
Właśnie, że chciał to osiągnąć. Sami twórcy jeszcze podczas produkcji tego filmu się z niego śmiali i nie chcieli zrobić z tego horroru, ani nic na poważnie. Zresztą Aja jeśli chce potrafi zrobić bardzo dobry horror, a w tym wypadku nie chciał.
pewnie dlatego, że pierwsza część była bardzo dobra, niestety druga jest już nie.
nie no abdul proszę Cię , przecież jedynka jest zrobiona z przymrużeniem oka i to widać gołym okiem, a druga część niestety w mało udany sposób próbuje powielać motywy z pierwszej, ale brak jej tej ironii
Ja na 1-ce się wynudziłem, natomiast 2-jka mi się podobała, głównie dlatego że postawiono na całkowitą parodię i pastisz.
W pierwszej części wydawało mi się, że reżyser nie do końca wiedział czy chce nakręcić horror czy komedię, w dodatku 3DD ma lepsze efekty, a te w 3D były słabe.