kolejna glupia komedyjka dla glupiej mlodziezy...
Oby to skonczylo jak kacwawa bo w sumie to jest o tym samym..
Głupi film to jakby osobna kategoria filmu,skoro ciężko Ci to pojąć to może bynajmniej nieobrażaj innych kto rozumie sens powstawania takiego kina i idzie zobaczyć film,
pozatym jak można porównywać piranię i kac wawa?!
OK-oba są może głupie ale robione na różnych poziomach i naucz się wreszcie że takie filmy powstają i będą powstawać i niekoniecznie kierowane są do głupiej młodzieży...
Skoro ten film jest dla Ciebie za głupi i za płytki to po co w ogóle tu wchodzisz?
TROLL?!
Raczej wyznawca ambitnego kina spod znaku INCEPCJA :D Beka
Ja idę za 2 godziny na premierę, jaram się nieludzko. Liczę na tanią rozrywkę rodem z vhs, cycki, dużo gore i słabych efektów. Będzie trochę śmiechu!
tylko nie zapaskudz fotela jak bedziesz sie "bawił" ogladajac cycuszki i film i bez fabuły
to ktos ogarniety,dojzały,normalny pojdzie na takie "cos" do kina? watpie!
Film nastawiony na pokazywaniu cyckow (wabik dla glupiej mlodziezy-trzeba to nazwac po imieniu )
Wiecej obiektywizmu
c.d.
a wchodze bo widze na miescie reklamy tego "ambitnego" filmu i chcialem sprawdzic jak niektorzy slinią sie juz nad tym arcydziełem
W Polsce u nas ostatnio duzo tego powstaje : kacwawa,podroz integracyjna i inne bzdety.dla Ciebie to pewnie arcydzieła i ogladasz po pare razy.dorosniesz ,zrozumiesz a teraz czekaj na kolejna superprodukcje z udzialem szyca,karolaka i kota
Dupeczka spięta, że wnętrzności się burzą. Kolego, kino to nie tylko Bergman. Totalny dnem są komedie typu AMerican Pieczy Kac Wawa, a monster attacki, 50sowe nudie cuties, całe kino eksploitacji, które nastawione jest wyłącznie na szybką akcję, kobiety i krew to zupełnie inna bajeczka. Pozdro dla kumatych.
No jeżeli ktoś poszedł na ten film z nadzieją na horror (mimo promo i plakatów) to się nie dziwie...
ale jak ktoś poszedł się dobrze bawić to raczej się nie zawiedzie - ja na niejednej komedii nie miałem takiego ubawu jak dzisiaj na piranii (jak większość sali z resztą).