PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=530523}

Plaga wampirów

Stake Land
2010
5,9 6,4 tys. ocen
5,9 10 1 6402
7,0 4 krytyków
Plaga wampirów
powrót do forum filmu Plaga wampirów

co tu dużo pisać...tak głupi że aż śmieszny ;) 3/10 ZASŁUŻONE

użytkownik usunięty
dobrykrzysztof

popieram kolege.

dobrykrzysztof

Kurde skoro taki syf to czemu taka wysoka ocena na Filmwebie i IMB ??????????????????? WTF???????

ocenił(a) film na 5
telesfor72

Kolega chyba nigdy w zyciu nie widzial kina klasy B i C ze takie farmazony tu wstawia. Jesli w takich kategoriach oceniac film to jest on kinem klasy B dosc smialo "pukajacym" do drzwi kina klasy A, że sie tak wyraze. Tak poza tym nie jest to moze jakis szal ale jak wpadnie w rece to spokojnie mozna luknac. Jest pare ciekawych motywow na ktorych mozna zawiesic oko. Ocena 5/10

arielos

należy jeszcze dodać,że 5/10 w oczach niektórych to "średni", a niektórzy 5 dają badziewiom.
a to po prostu średniak, szału nie ma, ale gniot to to nie jest na pewno.
kolega dobrykrzysztof nie widział chyba żadnego filmu ze studia Asylum ( zapraszam na google).

użytkownik usunięty
dobrykrzysztof

a cepkrzytof Tożsamość Unknown ocenił na bodajże 8 lub 9 na 10. Szkoda słów jna takich baranów jak ty!

tożsamośc to inny gatunek młocie ,pozatym jako film lepszy od tego ,gra aktorska ,scenariusz nie ma czego porówynywać ,skocz lepiej po czosnek

użytkownik usunięty
gotowe

skocz po mózg i nmaucz się czytać. gdzie tu porównanie? gdzie napisałem, że to ten sam gatunek paziu?

użytkownik usunięty
dobrykrzysztof

A ja nie sądziłem że jeszcze istnieje taki podział na klasy :] po tym iż ostatnio często się zdarza, że można oglądać w podobnym wykonaniu kinowe "hity" ;p

niestety :-) jakie czasy takie ,,hity"

pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
gotowe

moja ocena to 2/10 ;/ zmarnowalem tylko poltora godziny ;/

film o kataklizmie (wamprach) zero napiecia bardzo smutny uznalbym to bardziej za tanim kosztem robiony dramat a nie zaden horror;/

chyba ze w ciagu tego roku gatunek horroru zmienil sie w dramat ;] czy jak tam wolicie;]

film tragednia niepolecam

ocenił(a) film na 8
marekk871

nie dotarł ? jak ma się IQ 88 to nie dziwota :) ale "koszmar minionego lata" albo "oszukać przeznaczenie 55" na pewno dotarł buhahahaha

ocenił(a) film na 2
rufiozo

acha mam rozniecić ze to Ty masz IQ88 ale nie wiem czy się żalisz czy chwalisz :) A koszmar minionego lata podobal mi sie bardzo w wieku 12 lat... i nic Ci do tego
Nie wiem po co są takie portale skoro nie można wyrazić swojego zdania ;]

dobrykrzysztof

owszem, racja, słaby, chociaż gra aktorska jest nawet ok.