Może go nie zrozumiałaś fabuła ...świetnie rozwinięta lepiej sobie tego filmu nie wyobrażam tu pokazali klase nie kolejne gówno..gdzie tryska krew i wszędzie leżą flaki tylko film który trzeba zrozumieć...
Ale przecież ''Może go nie zrozumiałaś fabuła ...świetnie rozwinięta lepiej sobie tego filmu nie wyobrażam tu pokazali klase nie kolejne gówno..gdzie tryska krew i wszędzie leżą flaki tylko film który trzeba zrozumieć...'' i dobrze ,że na tak rozwiniętym wpisie się skończyło. Chyba ktoś w nerwach to pisał, bo jak przeczytał jak piszesz o tym .iż horror ten jest ''żenująco słaby'' .... Gdzie tu przecinki, pytajniki, kropki, duże litery? A przede wszystkim co tu jest do zrozumienia? Oj mgr_ala ,wychodzi na to ,że jest już nas przynajmniej dwoje, którzy tego filmu nie zrozumieli. U mnie przecież taka sama ocena jak u Ciebie. A może rzeczywiście ''Plaga'' jest ,aż tak słaba? Zresztą dlaczego tak sądzę ,opisałem w temacie ,który założyłem tuż po seansie.
pozdrawiam
pomysł na film dobry, ale wykonanie średnie, momentami wiało absurdem, te kule ognia na końcu :).
Mówisz o tym fragmencie ''o tym .iż horror''?
Nigdy się nie pomyliłaś/eś i zamiast przecinka była kropka?
Reszta jest napisana poprawnie. A Ty jak do kogoś piszesz ''ty'' to się naucz ,że sie piszę to z dużej litery ok.
Zdanie TrefnejPanny ,na prawdę nie miało sensu, tak jak i bezpodstawne czepianie się z Twojej strony.
To nie jest list abym pisał "ty" z wielkiej litery. "naucz ,że" od kiedy w ten sposób stawia się przecinek ?
Ale jesteś prosty w swoich wypowiedziach. Poczytaj sobie może ,gdzie i kiedy dajemy przecinki i pomyśl nad tym czy ''naucz, że'' ,jak napisałeś, nie ma żadnego sensu. Ja napisałem ''to się naucz, że'' ,a to różnica. Naucz się czytać przede wszystkim i umiejętnie rozszyfrowywać to, co ktoś do Ciebie pisze. OK.
Poza tym list nie list, ale piszesz do mnie, a to tylko świadczy o Twojej kulturze osobistej i grzeczności. Ja wiem kiedy podkreśla się zaimki osobowe, albo kiedy powinno się je pisać i gdzie z dużej litery.
Dziękuję i bez odbioru.
Dałem tylko przykład wyrwany z kontekstu tłumoku. To, że pewnych rzeczy nie jesteś w stanie zrozumiec to już nie mój problem.
Nie no miało być bez odbioru, ale Twoja prowokacja i nazwanie mnie tłumokiem to właśnie brak kultury osobistej z Twojej strony. Ale cóż młodzi dzisiaj już tak mają niestety. Mam nadzieję, że nie wszyscy. A Tobie mogę tylko pogratulować. A i nie tyle nie jestem w stanie zrozumieć pewnych rzeczy, co nie jestem w stanie zrozumieć takich właśnie kolesi jak Ty. Co by do Ciebie nie pisał to Ty musisz mieć zawsze rację. Oby tak dalej.