PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200370}

Plaga

The Reaping
2007
6,1 31 tys. ocen
6,1 10 1 30792
4,3 7 krytyków
Plaga
powrót do forum filmu Plaga

Dziwne, że Hilary dała się namówić na udział w takim gniocie.

ocenił(a) film na 6
mgr_ala

Może go nie zrozumiałaś fabuła ...świetnie rozwinięta lepiej sobie tego filmu nie wyobrażam tu pokazali klase nie kolejne gówno..gdzie tryska krew i wszędzie leżą flaki tylko film który trzeba zrozumieć...

ocenił(a) film na 4
mgr_ala

Ale przecież ''Może go nie zrozumiałaś fabuła ...świetnie rozwinięta lepiej sobie tego filmu nie wyobrażam tu pokazali klase nie kolejne gówno..gdzie tryska krew i wszędzie leżą flaki tylko film który trzeba zrozumieć...'' i dobrze ,że na tak rozwiniętym wpisie się skończyło. Chyba ktoś w nerwach to pisał, bo jak przeczytał jak piszesz o tym .iż horror ten jest ''żenująco słaby'' .... Gdzie tu przecinki, pytajniki, kropki, duże litery? A przede wszystkim co tu jest do zrozumienia? Oj mgr_ala ,wychodzi na to ,że jest już nas przynajmniej dwoje, którzy tego filmu nie zrozumieli. U mnie przecież taka sama ocena jak u Ciebie. A może rzeczywiście ''Plaga'' jest ,aż tak słaba? Zresztą dlaczego tak sądzę ,opisałem w temacie ,który założyłem tuż po seansie.
pozdrawiam

użytkownik usunięty
djrav77

pomysł na film dobry, ale wykonanie średnie, momentami wiało absurdem, te kule ognia na końcu :).

użytkownik usunięty

aaa tylko ta mała dziewczynka była fajna, przerażająca i hipnotyzująca :)

djrav77

A ty źle umieszczasz przecinki i kropki. Zanim kogoś skrytykujesz, spójrz wpierw na siebie.

ocenił(a) film na 4
King14Trails

Mówisz o tym fragmencie ''o tym .iż horror''?
Nigdy się nie pomyliłaś/eś i zamiast przecinka była kropka?
Reszta jest napisana poprawnie. A Ty jak do kogoś piszesz ''ty'' to się naucz ,że sie piszę to z dużej litery ok.
Zdanie TrefnejPanny ,na prawdę nie miało sensu, tak jak i bezpodstawne czepianie się z Twojej strony.

djrav77

To nie jest list abym pisał "ty" z wielkiej litery. "naucz ,że" od kiedy w ten sposób stawia się przecinek ?

ocenił(a) film na 4
King14Trails

Ale jesteś prosty w swoich wypowiedziach. Poczytaj sobie może ,gdzie i kiedy dajemy przecinki i pomyśl nad tym czy ''naucz, że'' ,jak napisałeś, nie ma żadnego sensu. Ja napisałem ''to się naucz, że'' ,a to różnica. Naucz się czytać przede wszystkim i umiejętnie rozszyfrowywać to, co ktoś do Ciebie pisze. OK.
Poza tym list nie list, ale piszesz do mnie, a to tylko świadczy o Twojej kulturze osobistej i grzeczności. Ja wiem kiedy podkreśla się zaimki osobowe, albo kiedy powinno się je pisać i gdzie z dużej litery.
Dziękuję i bez odbioru.

djrav77

Dałem tylko przykład wyrwany z kontekstu tłumoku. To, że pewnych rzeczy nie jesteś w stanie zrozumiec to już nie mój problem.

ocenił(a) film na 4
King14Trails

Nie no miało być bez odbioru, ale Twoja prowokacja i nazwanie mnie tłumokiem to właśnie brak kultury osobistej z Twojej strony. Ale cóż młodzi dzisiaj już tak mają niestety. Mam nadzieję, że nie wszyscy. A Tobie mogę tylko pogratulować. A i nie tyle nie jestem w stanie zrozumieć pewnych rzeczy, co nie jestem w stanie zrozumieć takich właśnie kolesi jak Ty. Co by do Ciebie nie pisał to Ty musisz mieć zawsze rację. Oby tak dalej.